Európa Liga

Leszavazzuk a bukik várakozásait a legrangosabb EL-meccsen

  • varin
megosztom

A legérdekesebb EL-meccsre kétségtelenül Londonban kerül sor, ahová a Napoli látogat.

1X2    
Arsenal Döntetlen Napoli
2.45 3.50 3.00
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Mivel a Napolinak idén sem sikerült túl sok borsot törni a Juventus orra alá, az Arsenal pedig vért kell izzadjon a negyedik helyért is, az Európa Ligának hirtelen kiemelt jelentősége lett a csapatok életében. Az olaszoknál ez az egyetlen sansz a trófeára, az angoloknak pedig mentsvár lehet, ha a következő szezonban a Bajnokok Ligájában szeretnének indulni. A két csapat első mérkőzése ennek szellemében óvatos 90 percet ígér.

Jobb helyzetben jelenleg a dél-olaszországiak vannak, hiszen nekik a bajnokságban már nincs miért küzdeniük. Ennek szellemében az elmúlt két meccsen nem is törték össze magukat és a kiesés ellen harcoló Empoli-Genoa duó ellen 1 pontot raktak csak a zsákba. Carlo Ancelotti CV-jében mindenképpen jól mutatna egy EL-trófea, máskülönben ez is csak egy átlagos szezon lesz Mertensék számára.

[3010111] 2019-04-11 21:00:00 Arsenal - SSC Napolix

Ami Emery csapatát illeti, nem lesz egyszerű a dolguk a BL-t illetően, hiszen a PL-ben hatalmas a csatározás, míg a második számú kupasorozatban olyan riválisokat kellene megelőzniük, mint a Benfica, a Chelsea, a Valencia, vagy éppen a soros ellenfél, a Napoli.

Különösebben fontos hiányzó egyik oldalon sem lesz, az Arsenalnál az olyan játékosok hiányához, mint Holding, Bellerín vagy Welbeck, már hozzászoktak, míg a vendégeknél Raúl Albiol is többször volt sérült idén, mint nem. A legnagyobb kérdés, hogy Ospina védhet-e vagy Meret áll ismét a kapuba, ám mivel az Európa Ligában eddig csak az olasz védett, valószínűleg mindenképpen marad.

"Szeretnénk visszanyerni jó formánkat, mert az Everton elleni vereség nagyon nem jött jó. Persze mindig azok a játékosok kellenének, akik a padon ülnek, de én hiszek a teljes keretben és azokban is, akik éppen kevesebb lehetőséget kapnak" - utalt a Ramsey és Aubameyang pihentetése miatt érkező kritikákra a spanyol mester.

A másik oldalon Ancelotti azt emelte ki, hogy elsősorban a hátsó szekcióban kell fejlődniük.

"Jelenleg gyengén védekezünk, a vészharangokat pedig már megkongattuk, hiszen ha így játszunk Londonban, gond lesz."

Igaz, ami igaz, a Napoli az utolsó nyolc meccsén 13 gólt kapott, ami valóban szokatlan.

Két jó támadósorral megáldott csapatról beszélünk, de egy oda-visszavágós párharc során a nyitó 90 perc mindig kicsit a csapatok megismeréséről szól. 2.75-ös határon éppen ezért mi undert javasolunk, véleményünk szerint inkább a taktika dominál majd két ilyen erős csapat esetében.

hatharom.com
Gólok száma 2.75 alatt
bet365 @1.90
[3010111] 2019-04-11 21:00:00 Arsenal - SSC Napolix;
megosztom