Darts

Crosstól és Van Gerwentől reméljük a csütörtöki betevőt - tippötletek a 11. fordulóra

megosztom

Csütörtök este négy összecsapással a menüben Liverpoolban folytatódnak az Unibet Premier League darts küzdelmei.

Az Unibet TV-n mobilról és táblagépről is nézhetőek a mérkőzések. Ha most regisztrálsz, az iroda 20.000 HUF kezdő bónuszt ad. További részletek.

Fokozódnak az izgalmak a Premier League-ben, csütörtökön a 11. fordulóval folytatódik a küzdelem a rájátszásért. A világ elit dartsosai ezúttal Liverpoolban mérettetnek meg egymással. Terítéken ezúttal is négy mérkőzés lesz, köztük a tavalyi döntő visszavágójával.

Premier League, 11. forduló    
Kezdés Mérkőzések 1 X 2
20:10 Rob Cross-Peter Wright 1.74 4.75 3.55
21:00 Gerwyn Price-Mensur Suljovic 2.25 4.50 2.50
21:50 James Wade-Daryl Gurney 2.20 4.33 2.60
22:30 Michael Smith-Michael van Gerwen 6.00 6.00 1.35

Michael Smith és Michael van Gerwen rangadójára azonban várni kell, unatkozni azonban aligha fogunk, hiszen az est rögtön egy világbajnok és egy világbajnoki finalista összecsapásával veszi kezdetét. Rob Cross a múlt héten ismét a tabella élére ugrott, miután 8-4 arányban verte Daryl Gurneyt, Van Gerwen pedig csak ikszre volt jó Gerwyn Price ellen. 

Cross a belfasti forduló legerősebb játékát tette a színpadra, méghozzá úgy, hogy a többezres északír publikummal is meg kellett harcolnia. Nagyon egyben van az idei szezonban az angol, ami Peter Wrightról már egyáltalán nem mondható el. A skót hullámvasúton ül, hol parádésan, hol pedig csapnivalóan dob. Utóbbi két hétben inkább az utóbbi volt rá jellemző.

Némileg meglepő lenne, ha éppen Cross ellen lábalna ki ebből a gödörből, ugyanis

a világbajnok angol nem tartozik a kedvenc ellenfelei közé. Az utóbbi 10 meccsükből csak hatot tudott megnyerni ellene. 

Ennek megfelelően elsősorban Cross győzelmével szemezünk, sőt, mivel első pályán lesz és itt már maximum 14 legig megy a küzdelem, így -2.5-ös hendikeppel sem rossz, főleg 2.25-szörös pénzért cserébe. 

Ami érdekes lehet még, hogy Cross hogyan kezdi a mérkőzést. Az Unibeten lehetőségünk van arra fogadni, hogy az első 3 nyilának pontösszege 100.5 felett vagy alatt lesz. Az idei PL-ben eddig ötször kezdett és ebből négyszer 100 pont alatt maradt. Az iroda is ennek megfelelően lőtte be az oddsokat, az alatt 1.50-et fizet. 

Az est második mérkőzésén a hatodik helyen álló Gerwyn Price és a harmadik Mensur Suljovic feszülnek egymásnak. Pontban viszont csak kettő van köztük, tehát a walesi sikere esetén akár helyet is cserélhetnek. Nagy kérdés azonban, hogy Price melyik arcát mutatja, hiszen az utóbbi néhány fordulóban elég hektikus volt a teljesítménye, igaz, ugyanez elmondható Suljovicról is.

A minden hájjal megkent osztrák legnagyobb fegyvere, a lassabb tempója most nem biztos, hogy hatékony lesz, ugyanis Price ezt elég jól szokta tudni kezelni. Ettől függetlenül ezen a meccsen győztesre nem mernénk fogadni, ez abszolút egy háromesélyes derbi. 

Amiben viszont látunk fantáziát, hogy egy magasabb kiszálló befigyel majd, hiszen az egymás elleni mérkőzéseiken rendre szokott jönni legalább egy 100+ kiszálló. 

 

Az Unibeten az egyik legszélesebb fogadási kínálatot találjuk a Premier League-re!

 

Nem vagyunk könnyebb helyzetben akkor sem, ha James Wade és Daryl Gurney meccsén szeretnénk a győztest megtippelni. A két játékos egyaránt 11 pontot gyűjtött eddig és az angol csak a jobb legarányának köszönhetően előzi meg az északírt. Múlt héten egyiküknek sem sikerült nyernie, ami inkább Gurney számára volt fájó, hiszen hazai színpadon játszhatott. Nem ment neki rosszul, de kevés volt a 104-es átlagot produkáló Cross ellen. Wade viszont elég gyengén dobott Suljovic ellen, azonban ez az a meccs, ami nem mérvadó, mert az osztrák ellen határozottan nem szeret játszani. Rá két napra gyorsan ki is köszörülte a csorbát a Players Championship kilencedik versenyének megnyerésével. 

Wade a jobb legarányát többek között annak köszönheti, hogy az alapszakasz első felében éppen Gurney-nek osztott ki egy 7-0-s verést. Az angolnak akkor elképesztően sült a keze és majdnem 110-es átlaggal zárta a meccset. 

Most azért a legutóbbinál jóval szorosabb eredményre számítunk, a pontosztozkodást sem vennénk ki a pakliból. 

A játékhét rangadója a játékhét legsimább meccse is lehet. Michael van Gerwen ugyanis az idén nem túl erős formát mutató Michael Smith-szel méri össze a tudását. Ugyan a holland zseninek sem úgy megy az idei sorozatban, ahogyan azt megszokhattuk tőle, de összességében nagy gond nincs a játékával. 

Smith-nek pedig nagyon kellene a pont, mert jelenleg a tabella utolsó helyén tanyázik. Van Gerwent viszont még soha nem tudta legyőzni a Premier League-ben, ami annak is köszönhető, hogy a holland nagyon érzi ellene a ritmust és rendre erős játékot nyújt. 

Ugyan múlt héten besült a hendikepes fogadásunk Van Gerwenre, de ez ismét egy olyan meccs, ahol úgy véljük, hogy akár három leg különbséggel is nyerhet. 

hatharom.com
Rob Cross-Peter Wright Cross -2.5 2.25 @   
Gerwyn Price-Mensur Suljovic Legmagasabb kiszálló - 122.5 felett 1.85 @    
Michael Smith-Michael van Gerwen Van Gerwen -2.5 1.62    
unibet

További tippekért látogass el partneroldalunkra, a Logibet-re!

 

megosztom