Olasz foci

Újabb veronai "szőrmekabátot" várunk

  • varin
megosztom

A Chievo ismét egy olyan csapat vendége lesz, amelynek muszáj nyernie. A gólzuhatag garantált?!

1X2    
Bologna Döntetlen Chievo
1.45 4.20 8.00
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Dekára azt kaptuk a Chievo együttesétől, amit vártunk a Sassuolo elleni hétközi meccsen, vagyis védekezést alig, inkább a támadást. A veronaiaknál már teljesen mindegy, hogy hány 4-0-ba szaladnak bele, nincs már különösebb értelme késleltetni 0-0-kkal vagy szűkös 0-1-ekkel az elkerülhetetlent. Ez részben tiszteletreméltó, részben pedig bőségesen profitábilis hozzáállás azoknak a fogadóknak, akik gondolnak erre.

A Sassuolo-Chievo meccs 22 kapura lövési kísérletet és 13 kaput eltaláló lövést hozott. 

A Repülő Szamarak most ahhoz a Bolognához látogatnak, amely együttesnek élet-halál kérdése a siker. Ha Mihajlovicsék nem tudják megverni a már kiesett Chievót, nagy gondba kerülnek, ha viszont összejön a siker, elkerülnek a kiesőhelyről.

Fotó: 101 Great Goals

Itáliában azért gyakori jelenség, hogy a tét nélkül játszó csapatoknál kiszakad a gólzsák, és természetesen nem lehet minden ilyen találkozóra séróból ráaggatni a "bunda" jelzőt, azért ha megnézzük például a 38. fordulók gólátlagát, akkor láthatjuk, hogy vannak furcsa dolgok.

Nem hiszem, hogy a Chievo szándékosan le akarná passzolni a pontokat, inkább csak nem érdekli majd őket ez a meccs. Támadnak majd, aztán ha 5-2 lesz, akkor annyi, nekik teljesen mindegy. A Bolognának viszont kell a győzelem, az pedig csak plusz, ha ez magabiztos és meggyőző.

A két csapat egyébként is szeret egymással vaskos overeket játszani, hogy mást ne mondjunk, az utolsó négy randevújuk 17 gólt hozott.

A Bologna Mihajloviccsal elöl és hátul is igen termékeny, a Bergamóban bekapott négyest megelőzően három meccset nyertek, hét lőtt és három kapott góllal. 

Mindezek szellemében szerintem hiba volt a bukik részéről ennyire alacsonyra lőni az overhatárt, mert az sem lepne meg, ha 4-5 gólig mennének a srácok.

hatharom.com
3.5 gól felett
bet365 @3.75
[2848027] 2019-04-08 20:30:00 Bologna - ChievoVeronax;
megosztom