Tenisz

Már az első meccsén bajba kerülhet a bukik egyik favoritja

  • Cesc18
megosztom

Nehéz rajt vár a gyenge formának örvendő Madison Keysre a charlestoni salakpályás torna második körében.

Szerdán újabb kiemeltek mutatkoznak be Charlestonban, köztük az a Madison Keys, akit a fogadóirodák a negyedik legesélyesebbnek tartanak a végső győzelemre. A fogadók viszont más véleményen vannak, ugyanis az elmúlt hetekben mutatott gyenge formája miatt sokan ellene tesznek már az első meccsén is.

Fogadás a továbbjutóra   
Tatiana Maria Madison Keys
2.75 1.40

Tatiana Maria 3.00+ szorzón hozták ki a bukmékerek, mostanra azonban 2.75-re esett le. Teljesen érthető a fogadók reakciója, hiszen Keys nem örvend csúcsformának - és akkor még finoman fogalmaztunk -, a német lány viszont magához képest egy nagyon erős hónapon van túl. 

Keysnek komoly fejtörést okozhat Maria. - Fotó: WTA

Keys márciusban megismételte az egy évvel ezelőtti produktumát, vagyis győzelem nélkül távozott Indian Wellsből és Miamiból is. Ám amíg tavaly a Danielle Collins, Viktoria Azarenka kettős ellen maradt alul, addig idén Mona Barthellel és Samantha Stosurral nem tudott mit kezdeni. Mindkét lánytól úgy kapott ki döntő szettben, hogy szerválhatott a győzelemért. Két ilyen vereség nyilván nem tesz jót az ember önbizalmának, főleg, ha az adott személynek a szervája az egyik legnagyobb fegyvere...

Nehéz elképzelni, hogy ezek után majd éppen salakon táltosodik meg, de azért a charlestoni zöld salak nem olyan rossz borítása. Ugyanakkor elég hektikusan szokott ezen teljesíteni, tavalyról van egy elődöntője, 2015-ből egy döntője, a kettő között viszont az első meccsein búcsúzott. 

bet365

Maria kifejezetten nehéz első ellenfél az amerikainak. A német lány ugyanis ellenkezőleg Keysszel, komoly önbizalommal vágott neki ennek a tornának, miután Miamiban nyolcaddöntőzött, Guadalajarában elődöntőzött, Indian Wellsben és Acapulcóban pedig szintén nyert meccseket. Charlestonban is túl van már egy győzelmen, a szintén jó szezont futó Natalia Vikhlyantsevát sikerült két szettben felülmúlnia. 

Keys egy "hit & miss" típusú játékos, akinek az "A" játéka pokolian erős, ha viszont nincs formában, nincs meg az önbizalma, akkor simán megnyeri az ellenfeleinek a meccseket, mert a "B" játéka nem sok mindenre jó. 

Ugyan a német lány két viszonylag sima vereséget számlál Keys ellen, azonban most sokkal jobb esélye van borítani a papírformát, mint korábban Wimbledonban vagy a US Openen. 
 

Tippötletek:
 

  • Játékos összesített játékai - Maria 9.5 felett @ 1.66    
     
  • Szett hendikep - Maria +1.5 @ 1.78    

 

 

megosztom