Tenisz

Ezen a szorzón adunk egy esélyt Stollárnak

  • Cesc18
megosztom

A magyar játékos a spanyol Sara Sorribes Tormo ellen kezdi meg a küzdelmeket Charlestonban.

A hétvégén ért véget a Miami Open, de a hölgyeknek nincs pihenő, a héten Charlestonban és Monterreyben rendeznek tornákat a számukra, igaz, ezeken a versenyeken a krém nem teszi tiszteletét. A magyarok viszont aktívak, előbbi helyszínen Stollár Fannyért, utóbbin pedig Babos Timiért szoríthatunk. Ugyan egyikük sincs bombaformában, az adott tornát viszont mindketten nagyon kedvelik, ebből pedig akár még valami jó is kisülhet. 

Stollár az elmúlt két évben a legjobb 16-ig jutott Charlestonban. - Fotó: WTA

Stollárnak a legszebb WTA-s szereplései közül több is Charlestonhoz kötődik. Tavaly és tavalyelőtt egyaránt a selejtezőből indulva tudott eljutni a legjobb 16-ig, méghozzá úgy, hogy 2017-ben az előző évi döntős Elena Vesnina skalpját vadászta le, 2018-ban pedig a korábbi top 5-ös Johanna Konta ellen borította a papírformát. A nyolcaddöntőben mindkétszer olyan játékostól kapott ki, akik végül a döntőig mentek, sőt, egy éve Kiki Bertens a trófeát is hazavitte. 

A magyarnak ezúttal nem kellett selejteznie, hétfőn a főtáblán kezdheti meg a küzdelmeket, méghozzá Sara Sorribes Tormo személyében egy egyáltalán nem verhetetlen játékos ellen. 

Fogadás a továbbjutóra    
Sara Sorribes Tormo Stollár Fanny
1.36 3.00

Sorribes Tormo ugyan top 100-as teniszező, de WTA-szinten ritkán alkot maradandót. Az idei szezonja is elég halovány, igaz, magához képest átlagosnak mondható. 

Persze Stollár eredményei hozzá képest még gyatrábbak, az Amerikában edződő magyar zsinórban hét vereséget számlál. Ennél sokkal szebb eredményeket ér el viszont a közösségi médiák lájkvadászatában...

Mi azonban reménykedünk benne, hogy legalább ezen a tornán a fenékmutogatást felváltja a koncentrált és minőségi tenisz. 

Ez ugyanis tényleg az a verseny, amit ő igazán szeret. Charlestonról tudni kell, hogy WTA-szinten ez az egyedüli, ahol a speciális zöld salakot használják. Ennek sok köze nincs az európai vörös salakhoz, a zöld salak sokkal gyorsabb, olyan pálya, amin az amerikaiak is jól érzik magukat. Stollár az elmúlt években ezen a borításon valamit nagyon megérzett, éppen ezért a gyenge forma ellenére itt adunk egy esélyt neki. 

Elég jó pénzt fizet a továbbjutása, de az értéket inkább abban látjuk, hogy legalább 10 játékot nyer. Ehhez szettet sem feltétlenül kell fognia, a bet365 mégis ugyanolyan oddsot ad rá, mint a +1.5-ös szett hendikepre. 

Sara Sorribes Tormo-Stollár Fanny
Játékos összesített játékai - Stollár 9.5 felett
1.72   
Fogadási határidő: 16:00
bet365
megosztom