Tenisz

Logikátlan (?) fogadásra tesszük tétünket Federer meccsén

  • Cesc18
megosztom

Szembemegyünk a papírformával John Isner és Roger Federer vasárnapi Miami Open döntőjében.

Vasárnap a férfi döntővel zárul a 2019-es Miami Open. A finálé legnagyobb kérdése, hogy John Isnernek sikerül-e megvédenie a címét vagy Roger Federer negyedszer lesz a torna bajnoka. 

Fogadás a továbbjutóra    
John Isner Roger Federer
4.33 1.22
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Ha az oddsokra pillantunk, akkor utóbbira van a nagyobb sansz, ugyanis a svájci legendát 1.20-1.25 körüli favoritnak hozták ki a fogadóirodák. Pedig hát Isner immáron 11 mérkőzés óta veretlen Miamiban, és az amerikai nyerte a legutóbbi egymás elleni összecsapásukat is. 

Bár a Miami Open borítása nem tartozik a leggyorsabb kemény pályák közé, ám Isner mégis rettentően érzi a játékot rajta. Tavaly úgy hódította el a trófeát, hogy négyszer is underdogként nyert, az elmúlt napokban pedig három ki-ki meccs dőlt el a javára. 

A szezon elejéhez képest hatalmasat tudott javulni a rövidítésekben, ennek köszönhetően szettveszteség nélkül jutott el a döntőig.

A nyolc megnyert szettjéből pedig hetet tie-breakben húzott be. 

Ez azért egészen brutális, és éppen emiatt nem lehet leírni Federer ellen sem. Ha ugyanis el tud menni rövidítésig, akkor ott pokolian nehéz dolga lesz a svájcinak. 

De vajon lesznek-e tie-breakes szettek? 

Isnernek az egész tornán pokolian hatékony a szervajátéka. Ahogyan a Felix Auger-Aliassime elleni elődöntője előtt írtuk, folyamatosan 70% körül üti be az első szerváit, így tett a fiatal kanadai ellen is, aki viszont ennek ellenére mindkét szettben le tudta brékelni. Ez nem túl jó ómen az amerikainak a döntő előtt, hiszen Federer az elmúlt napokban zseniálisan kezdett el fogadni, és például a szintén nagy szervás Kevin Anderson ellen öt bréket is összehozott. 

Felix megtette azt a szívességet, hogy egyik szettet sem szerválta ki, Federer viszont aligha lesz ennyire jószívű. A kanadai ellen némileg szerencsénk volt, hogy így jött le az általunk várt legalább két tie-break, most viszont abban látjuk az értéket, hogy egy sem lesz. 

Hiába adja magát, hogy szervacsatát látunk, és hiába az lenne a logikus, hogy legalább egy tie-breakre fogadjunk, mi úgy véljük, hogy Felixhez hasonlóan Federer is képes lesz brékeket csinálni, hiszen a kezdeti döcögősebb rajt után nagyon szépen elkapta a fonalat és ismét gyilkos formában üt. És mivel szembemegyünk a papírformával, így igen vaskos pénz ütheti a markunkat.

John Isner-Roger Federer
hatharom.com
Tie-break a mérkőzésen? - Nem
4.00 @    
Fogadási határidő: 19:00
bet365
megosztom