Olasz foci

Gólokat hozhat az iparvárosi derbi

  • varin
megosztom

Quagliarella- vagy Piatek-gálát hoz majd a szombat esti olasz rangadó?

1X2    
Sampdoria Döntetlen Milan
3.25 3.10 2.37
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Három rangadót is rendeznek a Serie A 29. fordulójában, szombat este a Sampdoria-Milan, míg vasárnap a Roma-Napoli és az Inter-Lazio mérkőzések emelkednek ki a sorból - bár azért a Fiorentina-Torino sem tűnik unalmas csörtének. A beharangozókat természetesen a genovai mérkőzéssel kezdjük, de érdemes lesz vasárnap visszalátogatni a másik két mérkőzés miatt is. Lássuk, hogy vajon folytatódik-e a Milan jó éve.

A mérkőzést nyugodt szívvel felhúzhatjuk a két sztárcsatár pikáns viadalára is, hiszen Fabio Quagliarella és Krzysztof Piatek között hiába van 23 év, mindketten csodálatos formában vannak.

A jó év tény, de az is, hogy a szünet nem jött rosszkor Gattuso fiainak. Egyrészt nagyon kemény menetelésben voltak, másrészt éppen egy nagyon fájó pofonból kellett rehabilitálódniuk, hiszen március idusán a városi riválistól kaptak ki "hazai pályán". Öröm az ürömben, hogy a Roma is gyengélkedik, így a pontvesztés nem járt jóvátehetetlen következményekkel, de a dobogóról immáron leszorultak Susóék. A Milan most egy másik iparvárosba, Genovába látogat, ahol a kicsit talán a várakozások alatt szerepelő Sampdoria ellen favoritok ugyan, de semmi esetre sem toronymagas esélyesek.

[2847782] 2019-03-30 20:30:00 Sampdoria - AC Milanx

A Luigi Ferraris idén ugyanis nem tűnik bevehetetlen erődnek, már négy csapat is győzelemmel távozott a Samptól, márpedig a Torino, Frosinone, Atalanta hármas ellen azért nem feltétlenül papírforma a vendégsiker. De a csapat egészére is nagyon jól ráillik a hektikus jelző, hiszen képesek a kicsiktől is fájó pontokat bukni, ugyanakkor a válogatott szünetet megelőzően például egy ötöst hintettek a Sassuolo vendégeként.

Quagliarella az utolsó hat meccsén hét gólt szerzett bet365 @2.20
Piatek a Milanban tíz meccsen nyolc gólnál jár bet365 @2.05

Jó hír lehet viszont Marco Giampaolónak, hogy Gaston Ramírez és Riccardo Saponara is visszatérhet, így a sérültek száma valamelyest csökkent.

A bukik nem várnak igazán sok gólt, pedig a Samp játékát látva mi mindkét félnek adunk egy találatot. Az elmúlt esztendőkben nem volt jellemző a gólparádé, de októberben a Milan otthon 3-2-re tudott nyerni. Ha két gól ezúttal is lesz, nagy baj már nem érhet minket.

hatharom.com
2.25 gól felett
bet365 @ 1.84
[2847782] 2019-03-30 20:30:00 Sampdoria - AC Milanx;
megosztom