Olasz foci

Lapokra vadászunk a nap olasz rangadóján

  • varin
megosztom

A statok alapján problémamentes lehet a 2+2 sárga Veronában.

Fotó: EuroSport

Hivatalosan is véget ért a válogatott szünet Európában, a topligákban újra útjára indul a pettyes. Itáliában egy Chievo-Cagliari csatával kezdődik meg a 29. forduló, amelynek már csak a hazaiak számára van lényegi tétje. Veronában azonban aligha várható könnyed szárd siker, különösen azért, mert a Repülő Szamarak játékosai a maradék tíz fordulót valószínűleg arra használják majd fel, hogy eladják magukat.

1X2    
Chievo Döntetlen Cagliari
2.75 2.90 2.90
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A meccs azonban a vendégeknek közel sem mindegy, hiszen előnyük csak hat pont a kiesőhelyen álló Bolognától, ráadásul a közöttük lévő csapatok esetében az Udinese kiesése valószínűtlen, de az is borítékolható, hogy Nagy Ádámék belehúznak. Pavolettiék formája bizakodásra adhat okot, de tény, hogy az eredmények csak hazai pályán jönnek, hiszen idegenben az utolsó hat meccsüket elveszítették - ez a mostani Chievo ellen ciki lenne.

Nem gondolom, hogy a Chievo olcsón adja majd a bőrét, hiszen hazai pályán ezt egy ilyen szezonban nemigen tehetik meg. Bennmaradni biztosan nem fognak, de az említett motivációs faktor azért még számíthat. Legutóbb Bergamóból csentek pontot, de megizzasztottak a Milant, szóval nem lehet azt mondani, hogy pofozózsákká váltak volna.

A Chievo otthon és a Cagliari idegenben is meccsenkénti 2,85 lapos átlaggal bír a 14 bajnokin.

A fogadóirodák 5-ös határral húzták meg az egál határt a lapok számát illetően, ami nem tűnik rossz befektetésnek. Mindkét csapat képes igen heves mérkőzéseket játszani, hogy mást ne mondjunk, a Cagliari a 13., a Chievo a 19. legsportszerűbb csapat csak a ligában.

A 2-2 sárgával papíron nem kéne gond legyen, amelyhez Rosario Abisso spori is hozzájárulhat. Abisso nem a legkegyetlenebb spori a csizmán de azért a Fiorentina-Interen 2+4 sárgát osztott ki, a Parma-SPAL meccsen szintén 2+4-et, a Milan-SPAL-on 5+2-t, míg korábban akadtak 3+3-as meccsei is.

A tavalyi veronai meccsükön 2+2 volt, két éve 3+3, 2015-ben 2+9, előtte 3+2, 2+2, 2+2, 4+2, 8+3, így az utolsó vesztes tippig tíz évet kell visszamennünk az időben. 1.72-ért vállalható befektetés most is a két-két lap.

hatharom.com
Bet Builder: Chievo 1 lap felett + Cagliari 1 lap felett
bet365 @1.72
[2847775] 2019-03-29 20:30:00 ChievoVerona - Cagliarix;
megosztom