Darts

Erre tesszük a szotyipénzt a Barney-Van Gerwen házirangadón - tippötletek a 9. fordulóra

megosztom

Csütörtök este a dupla rotterdami forduló második felvonására kerül sor, amely egyben az alapszakasz első felének záróeseménye.

Az Unibet TV-n mobilról és táblagépről is nézhetőek a mérkőzések. Ha most regisztrálsz, az iroda 20.000 HUF kezdő bónuszt ad. További részletek.

Kiesés szempontjából nem maradt izgalom, ugyanis Raymond van Barneveldnek már matematikai esélye sincs a bennmaradásra. Ettől függetlenül egy izgalmas forduló elé nézünk, hiszen a maradék nyolc játékos viszont nagyon közel van egymáshoz, például a 8. helyen tanyázó Michael Smith csak 2 pontra van a rájátszást érő 4. helytől. 

Premier League, 9. forduló    
Kezdés Mérkőzések 1 X 2
20:10 Daryl Gurney-Mensur Suljovic 2.63 4.33 2.20
20:50 Peter Wright-Gerwyn Price 2.35 4.33 2.45
21:30 Rob Cross-Jeffrey de Zwaan 1.61 4.50 4.50
22:10 Raymond van Barneveld-Michael van Gerwen 8.50 6.50 1.26
22:50 James Wade-Michael Smith 2.50 4.33 2.30

A 9. játékhét Daryl Gurney és Mensur Suljovic mérkőzésével veszi kezdetét. Tegnap mindketten behúzták a maguk meccsét, igaz, az osztrák a sírból hozta vissza, ugyanis 1-5-ös hátrányban is volt. Erősen kellett ehhez Rob Cross "szerencsétlenkedése", de a győzelmet nem kell megmagyarázni. Gurney a kiesési csata közepette tudott egy nagyon fontos meccset megnyerni Barney ellen, megadva ezzel a végső döfést a szezon végén visszavonuló hollandnak. Egyiküktől sem láthattunk igazán erős játékot szerdán, azonban mindketten három veretlen fordulón vannak túl, ami nyilván önbizalmat ad a játékuknak. 

Ember legyen a talpán, aki megjósolja, hogy itt mi fog történni. Fogadás szempontjából, amiben mi fantáziát látunk, hogy kevés 180 születik majd. Gurney ebben a tekintetben a leggyengébb az idei Premier League-ben, míg Mensur a 3. leggyengébb. Számokra lebontva ez úgy néz ki, hogy az északír 2-t, az osztrák pedig 2.38-at átlagol fordulónként. Az 5.5-re tehát szívesen húzzuk be az undert, még ha benne is van a pakliban, hogy akár kijátsszák a maximum legszámot. 

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Nem vagyunk könnyebb helyzetben akkor sem, ha Peter Wright és Gerwyn Price mérkőzésén próbáljuk megtippelni a győztest. Tegnap mindketten kikaptak, Wright csupán 1 legre volt jó Michael van Gerwen ellen, Price pedig egy szoros meccsen maradt alul Michael Smith-szel szemben. A skóttól mindenféleképpen meglepetés volt ez a gyenge játék, hiszen az elmúlt hetekben elég jó formát mutatott. Nagy kérdés, hogy Price ellen melyik arcát mutatja. Nála azért simán benne van a pakliban, hogy egyik napról a másikra egy teljesen más nyílkészlettel megtáltosodik és parádés játékot nyújt. 

Ezen a meccsen is érdemes a 180-as piacokon nézelődni, ugyanis az Unibet 3.5-nél húzta meg Price esetében a line-t és 2.63-szoros pénzt fizet az overre, ami azért érdekes, mert a walesi 3.63 180-at átlagol. 

A forduló egyik legizgalmasabb meccsének a világbajnok Rob Cross és a beugrós Jeffrey de Zwaan ütközete ígérkezik. A két játékos az előző világbajnokság második körében egy egészen fantasztikus mérkőzést vívott. Akkor De Zwaan maradt alul és mindenki nagyon sajnálta a fiatal hollandot, hiszen világklasszis játékot nyújtott a címvédő ellen, de a győzelemhez ez sem volt elegendő - a 106.09-es átlaga a második legmagasabb volt, amivel valaki világbajnokságon kikapott. De Zwaannak most itt a remek lehetőség, hogy visszavágjon az angolnak. Hazai színpadon, mindenféle nyomás nélkül játszhat. Ráadásul Cross elég rosszul hangolt, hiszen hiába nyújtott az eddigi fordulókban csodás teljesítményt, a tegnapi 5-1-ről elveszített meccs borzasztó fájó lehet a számára. 

A beugrósoknál mindig nagy kérdés, hogy mennyire tudják elengedni a kezüket. A nagy többség eddig gyönyörűen helytállt és papíron De Zwaantól is ezt várhatjuk.
 

Az Unibeten az egyik legszélesebb fogadási kínálatot találjuk a Premier League-re!


De Zwaan megadhatja az alaphangot Raymond van Barneveld és Michael van Gerwen csúcsrangadójának. A két holland meccsén elképesztő hangulatra számíthatunk, főleg úgy, hogy ez lesz Barney búcsúja a Premier League-től. Ugyan mindketten hazai színpadon játszanak, de az elmúlt években is láthattuk, hogy a közönség inkább az "öreg" mögé áll. Tavaly ugyanígy berakták ezt a párosítást Rotterdamba és akkor hiába dobott Van Gerwen 103-as átlagot, végül Barneveld örülhetett.

Nagy pénzben nem fogadnánk arra, hogy megismétlődik az 1 évvel ezelőtti forgatókönyv, ugyanis tegnap is láthattuk, hogy ez a Barney tényleg csak árnyéka önmagának. 

Elég beszédes, hogy Barneveld 2019-ben a 10 kamerás mérkőzésén 91.40 pontot átlagolt.

Mondani sem kell, hogy egy ilyen teljesítménnyel még a tisztes helytállás sem garantált Van Gerwen ellen... 

A két holland házi rangadója után egy angol derbi zárja a rotterdami show-t. A tavalyi döntős Michael Smith megmenekült a kieséstől, most már sokkal felszabadultabban állhat ki James Wade ellen. Semmi esélyük, hogy elvigyék a show-t Van Gerwenék elől, de azért ez egy nagyon jó kis meccs lehet. Wade az egész Premier League alatt nagyszerű formát mutat, Smith pedig tényleg elengedheti a kezét. 

Háromesélyes meccs, de azzal semmiféleképp sem értünk egyet, hogy a fogadóirodák Smith-t egy hajszállal esélyesebbnek hozták ki. Így 1.63-ért elég tetszetős az 1X.

hatharom.com
Daryl Gurney-Mensur Suljovic 180-ak száma - 5.5 alatt 1.90 @   
Raymond van Barneveld-Michael van Gerwen Van Gerwen -3.5 1.80 @    
James Wade-Michael Smith Wade vagy döntetlen 1.63    
unibet

További tippekért látogass el partneroldalunkra, a Logibet-re!

 

megosztom