Darts

Döntetlent húzunk a nap rangadójára - tippötletek a nyolcadik fordulóra

megosztom

Szerdán a dupla rotterdami forduló első felvonására kerül sor. Öt igazán pazarnak ígérkező meccs előtt állunk.

Az Unibet TV-n mobilról és táblagépről is nézhetőek a mérkőzések. Ha most regisztrálsz, az iroda 20.000 HUF kezdő bónuszt ad. További részletek.

A héten két fordulót is rendeznek a Premier League-ben, méghozzá Rotterdamban. Szerdán lépnek elsőként színpadra a játékosok, Gary Andersont pedig ezúttal a fiatal belga tehetség, Dimitri van den Bergh pótolja majd egy meccs erejéig. 

Premier League, 8. forduló    
Kezdés Mérkőzések 1 X 2
20:10 Gerwyn Price-Michael Smith 2.50 4.20 2.35
20:50 James Wade-Dimitri van den Bergh 2.00 4.40 2.88
21:30 Rob Cross-Mensur Suljovic 1.85 4.50 3.25
22:10 Peter Wright-Michael van Gerwen 5.00 5.00 1.50
22:50 Raymond van Barneveld-Daryl Gurney 3.10 4.33 1.95

Rögtön egy, a kiesés szempontjából rettentően fontos összecsapással veszi kezdetét a rotterdami show. Gerwyn Price és Michael Smith nevét egyaránt a tabella második felében találjuk. Különösen a tavalyi döntős angolnál rezeg a léc, hiszen csak egy ponttal tanyázik a vonal felett. Smith-t aligha fogják szeretni Ahoy-ban, miután éppen a hazai kedvenc Raymond van Barneveld üldözi. Várhatóan az angolnak tehát a közönséggel is meg kell majd harcolnia. Így még nehezebb dolga lesz az idei kiírásban brillírozó walesi ellen. Némileg meglepő, hogy a fogadóirodák Smith-t hozták ki esélyesebbnek, nem tudjuk, hogy ezt mivel érdemelte ki. Mindenesetre ezáltal az 1X is elég baráti, 1.61-es oddson fogadható, amit mi jelen körülmények között meg is kínálunk egy kis pénzmaggal. 

A következő mérkőzésen James Wade-et a kiesés nem fenyegeti, ő sokkal inkább a rájátszás felé tekinget. Ehhez pedig az olyan meccseket, mint a beugrós Dimitri van den Bergh elleni, muszáj lenne megoldania. Persze ez csak papíron kötelező győzelem az angolnak, valójában még az is benne van a pakliban, hogy egy pontot sem szerez...Van den Bergh ugyanis az egyik legígéretesebb fiatal játékos, aki most már bőven van nagyszínpados rutinja is. Amitől féltjük a belgát, hogy túl nagy elvárással áll majd tábla elé. Amíg John Henderson, Luke Humphries vagy éppen Chris Dobey csak élvezte a lehetőséget, addig például a múlt héten Max Hopp nagyon meg akarta mutatni és ennek egy elég gyenge játék lett az eredménye. Van den Bergh-nél is benne van a pakliban, hogy a túlzott akarásnak nyögés lesz a vége és Wade rutinból bedarálja. 

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Az est harmadik ütközete a forduló egyik legmagasabb színvonalú meccsét hozhatja. Rob Cross a sorozat eleje óta parádézik és eddig egy mérkőzését leszámítva mindig 100 feletti átlaggal örvendeztette meg a szurkolóit. A világbajnok angol ismét ütőképes szinten játszik és teljesen megérdemelten vezeti a tabellát. Néhány hete még országos egyesnek mondtuk volna ezt a párharcot, azonban az elmúlt fordulókban Mensur Suljovic is megérkezett. Két kiváló győzelmen van túl, amivel bejött most már a legjobb négy közé. 

Az ő rivalizálásuk most már szépen kinőtte magát, amit egyértelműen az osztrák dominál.

Az előző szezonban hat alkalommal meccseltek és ebből ötöt Suljovic húzott be. 

Ha valaki ellen tehát, akkor Mensur ellen nem szeret játszani Cross. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy 2018-ban tudása alatt játszott az angol, míg most újra elemében van. Így nem árt ezt a H2H statisztikát is fenntartásokkal kezelni. Ettől függetlenül ott motoszkálhat majd Cross fejében, hogy tavaly ötször kikapott az osztráktól.

Kiélezett meccsre számítunk, ahol minden esély megvan arra, hogy kijátsszák a maximum legszámot. 
 

Az Unibeten az egyik legszélesebb fogadási kínálatot találjuk a Premier League-re!


A folytatásban Peter Wrightot és Michael van Gerwent szólítják majd a színpadra. Ez a párharc tavaly is terítéken volt Rotterdamban, akkor a skótnak sikerült borsot törnie Van Gerwen orra alá, pedig a holland 106.87-es átlagot dobott.

Most sem lehet kizárni, hogy Wright megvicceli a világelsőt, hiszen Van Gerwennek az elmúlt hetekben nem úgy jöttek az eredmények a Premier League-ben, ahogyan azt megszoktuk tőle. 

Ugyanakkor a lehető legjobban sikerült hangolódnia a hazai fordulókra, miután a hétvégén megnyerte az idei első European Tour-versenyt, A döntőben 104-es átlagot villantott és a torna folyamán egy 9 nyilast is előhúzott. 

Meglátjuk Rotterdamban melyik arcát mutatja, mindenesetre Wright egy jó Van Gerwennel is tud konkurálni, így a mi megérzésünk, hogy itt egy igazságos pontosztozkodást látunk majd. 

Keretbe foglalódik az est, ugyanis a zárómeccs a nyitóhoz hasonlóan borzasztó fontos a kiesés szempontjából. Raymond van Barneveld a múlt héten győzelmi kényszer alatt idén először tudott nyerni. Max Hopp legyűrésével megadta magának a lehetőséget, hogy Rotterdamban feltámadjon és kivívja a bennmaradást. A hazai publikum támogatásából mindig rengeteg erőt merít, így egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy valahogyan megmenekül majd. Nem csak Barney-nak, hanem Daryl Gurney-nek is nagyon fontos ez a meccs, hiszen Smith mellett ő is a veszélyzónában tanyázik. Ha kikap ezen a meccsen, akkor a holland egy pontra megközelíti és minden csütörtökön dől el. Nem szívesen nyúlunk bele egy ilyen meccsbe, de a megérzésünk azt súgja, hogy a holland minimum egy pontot megcsíp - erre az opcióra 1.80 körüli oddson fogadhatunk. 

hatharom.com
Gerwyn Price-Michael Smith Price vagy döntetlen 1.61   
Rob Cross-Mensur Suljovic 11.5 leg felett 2.07 @    
Peter Wright-Michael van Gerwen Döntetlen 5.00 @    
unibet

További tippekért látogass el partneroldalunkra, a Logibet-re!

 

megosztom