EURO 2020

Csodás a szorzó egy finn-gólra, de azért nyeressük az olaszokat

  • varin
megosztom

Nagyon izgalmas kerettel vág neki a selejtezősorozatnak Mancini, jól kereshetünk a gólszerzőkkel is.

1x2     
Olaszország Döntetlen Finnország
1.30 5.50 13.00
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Kötelező győzelemmel kezdődhet a Magyarországon is igen népszerű Squadra Azzurra Eb-selejtezős sorozata, az olaszok a finneket fogadják hazai pályán. Az 1.30-as odds egyértelmű, de mi nagyon jól láthattuk, hogy a jelenlegi finn csapat ellen még egy olasz gárda sem mehet biztosra.

Az Azzurrik szerencséje, hogy hihetetlenül könnyű csoportba kerültek, simán elképzelhető, hogy 30 ponttal húzzák be a sorozatot, mert a legerősebb riválisuk a bosnyák csapat és a szextettjük tele van olyan középszerű csapatokkal, mint a finnek, a görögök vagy az örmények. Ebből a hatosból tehát nem szabad gondot okozzon a kvalifikáció, így Mancini mester akár kísérletezhet is az összeállításokkal.

Fotó: Reuters

Ennek jegyében rengeteg rutintalan játékost hívott be a tréner, az állandóságot pedig az olyanok képviselik, mint a Bonucci-Chiellini páros, a középpályán Verratti vagy a támadóknál Immobile és a 36 évesen is brutálisan játszó Quagliarella. Utóbbinak különösen nagy lehet a motivációja, hiszen a Friuli gyepe számára egyáltalán nem ismeretlen.

Balotelli ezúttal nem lesz ott a keretben, hiába a remek formája, Mancini szerint egyelőre nem elég jó a fizikai állapota a behívóhoz.

Nehéz megjósolni, hogy kiket is játszat majd Mancini, a finnek után a liechtensteiniek jönnek, ez pedig fix 6 pontnak tűnik. Nem csodálkoznánk, ha szerepet kapnának olyanok is, mint a Roma középpályása, Zaniolo, a Juventus támadója, Moise Kean, a 30 évesen debütáló Pavoletti vagy éppen a szövetségi kapitány fia, Gianluca Mancini.

A finnek legfontosabb láncszeme hadra fogható, a Championshipben gólkirályi címre törő Teemu Pukkitól bizony félhetnek is Donnarummáék. Nyelvrokonainknál bőségesen van ok optimistának lenni, hiszen legutóbbi meccsükön ugyan otthon kaptak ki az észtektől, de előtte Svédországban tudtak nyerni, nem is beszélve a szenzációs Nemzetek Ligája-szereplésről, melynek éppen a magyarok lettek az egyik kárvallottjai.

A két csapat mérlege finoman szólva is egyoldalú. 12 meccsből 11-1-0 az örökmérleg úgy, hogy az összesített gólkülönbség 33-4, az utolsó finn gólhoz pedig 42 évet kell visszalapoznunk a történelemkönyvekben.

Ez a statisztika szépen cseng, de nyilván nem szabad kiindulni több évtizedes meccsekből.

Fogadási szempontból nem egyszerű meccs, hiszen 1.30-ért nem szabad tenni az olaszokra, viszont az a tény, hogy már egyetlen finn gól is 2.53-as szorzóval kecsegtet, a BTS szorzója pedig triplázást ígér, nekünk csábító.

Potenciális gólszerzők, akikre érdemes figyelni!
Fabio Quagliarella Unibet @2.18
Leonardo Pavoletti bet365 @2.60
Moise Kean bet365 @2.60
Teemu Pukki Unibet @7.00

Mancini alatt eddig nem muzsikál remekül a Squadra védelme, az elmúlt meccseiken rendre kaptak gólt hazai pályán, még olyanoktól is, mint a macedónok vagy az ukránok, amely együttesek azért közel helyezkednek el a finnekhez. Első körben tehát mi egy BTS-sel megfűszerezett olasz sikert ajánlunk 4.33-ért, ha pedig további ízesítést szeretnénk a tipphez, várjuk meg a kezdőket, mert jelenleg minden játékos gólja legalább kétszeres pénzt ígér.

hatharom.com
Bet Builder: Olaszország + BTS
bet365 @4.33
[2941959] 2019-03-23 20:45:00 Olaszország - Finnországx;
megosztom