Tipp

Ismét egy elnézett gigaodds, amit nem tudunk otthagyni

  • Cesc18
megosztom

Matteo Trentin nevét nem találjuk a Milánó-Sanremo esélyesei között, pedig az egyik legveszélyesebb.

Március 23-án, szombaton kerül sor az idei első major egynapos klasszikus kerékpárversenyre, a Milánó-Sanremóra. Gyakran emlegetik ezt a sprinterek klasszikusának, azonban a cél előtt néhány kilométerrel húzódó két kisebb kaptató gyakran átírja az esélyeket, és éppen emiatt ez az egyik legnehezebben tippelhető verseny. 

A kaptatók ellenére a favoritok között leginkább sprintereket és klasszikus menőket találunk, kezdve a sort Peter Sagannal, akit Elia Viviani, Caleb Ewan, Julian Alaphilippe és Fernando Gaviria követnek. Borzasztó erős ez az ötösfogat, ám még sem lehet 100%-ra kijelenteni, hogy közülük kerül majd ki a győztes, ugyanis az úgynevezett második vonalat is rettentő erős keresek alkotják. 

Akire mi felhívnánk a figyelmet, az a hazai utakon versenyző Matteo Trentin. A 29 éves olasz nagyszerűen kezdte az idei szezont és már jó néhány szakaszgyőzelem társul a neve mellé. Ugyan nem akkora kaliber, mint például Sagan, viszont azon kerekesek közé tartozik, akit nehéz lesz leszakítani a kaptatókon, a végén pedig bőven megvan a sebessége ahhoz, hogy borsot törjön a legjobbak orra alá. 

Az idei Trentin borzasztó veszélyes, a Mitchelton-Scott pedig egyértelműen rá épít és erős segítőket rakott az olasz mellé. 

Nem tartozik a közvetlen favoritok közé, de ahogy két hete a Strade Bianche-n Wout van Aert, úgy most Trentin is sokkal alacsonyabb szorzót érdemelne, mint ez a 26.00-os. Semmivel nem tűnik gyengébbnek, mint például Arnaud Démare vagy Alexander Kristoff, akiket az Unibet az olasz elé tesz. 

Van Aertnél bejött a számításunk, a fiatal belga 7.50-es oddsért hozta a dobogót. Most ugyanennyiért húzzuk be Trentint a top 3-ra, illetve 26.00-os oddson a végsőre is kihagyhatatlannak gondoljuk. 

  • Matteo Trentin top 3 @ 7.50    
  • Matteo Trentin nyer @ 29.00   
unibet
megosztom