Tenisz

Sima verést kap Babos párospartnere?

  • Cesc18
megosztom

2.31-es oddson fogadunk Yafan Wangra a Miami Open első körében.

Kedden a hölgyeknél megkezdődnek a főtáblás küzdelmek a Miami Openen. Benne van egy nagyon vontatott játéknap, ugyanis a meteorológiai előrejelzések szerint 70-80% az esélye annak, hogy eső lesz. Ilyen körülmények között soha nem könnyű jól teljesíteni, vannak pedig olyan játékosok, akiknek úgy amblokk nem megy Floridában. Ilyen például Babos Tímea párospartnere, Kristina Mladenovic, aki 

az elmúlt három évben nyeretlenül volt kénytelen távozni Miamiból. 

Pedig sem Nicole Gibbs, sem Patricia Tig, sem Petra Martic nem tartozik a női tenisz közvetlen élbolyához. 

Fogadás a győztesre    
Yafan Wang Kristina Mladenovic
1.54 2.59

Mint az oddsokból látható, nem az lenne a papírforma, hogy Mladenovic most szakítja meg ezt a rossz sorozatát Miamiben. A nála 18 hellyel jobban álló Yafan Wang ugyanis karrierje felfelé ívelő szakaszában van és kifejezetten jó formában várja ezt a tornát. 

Wang március elején Acapulcóban élete első WTA-tornagyőzelmét ünnepelhette. Komoly menetelést mutatott be a kínai lány, hiszen az ötből négy meccsét underdogként húzta be. A döntőben azt a Sofia Kenint győzte le, akitől néhány nappal később az Indian Wells-i első körben kikapott. Mindkétszer borzasztó szoros mérkőzést vívtak, és azt lehet mondani igazságosan osztották el a győzelmeket. 

Wangnak bőven volt így ideje kipihenni és feldogozni az acapulcói menetelését, így frissen érkezhetett Miamibe, ahol tavaly parádésan jól ment neki a tenisz. Akkor még a selejtezőből indulva jutott el a legjobb 16 közé, méghozzá jó néhány papírformát borítva. A nyolcaddöntőben Angelique Kerber állította meg, ám neki is vért kellett izzadnia. 

Mladenoviccsal ellentétben tehát, Wangnak szép emlékei vannak Miamiról. Ha még hozzávesszük a formákat is, akkor nem kérdés, hogy melyik játékos a meccs favoritja. A kínai akár ezt két szettben is megoldhatja, hiszen sokkal stabilabb az alapvonalról, mint a francia.

Yafan Wang-Kristina Mladenovic
hatharom.com
Szett hendikep - Wang -1.5
2.31@    
Fogadási határidő: 21:00
pinnacle
megosztom