Tenisz

Három tipp, dupla pénz - tippek a Miami Open selejtezőjére

 • Cesc18
megosztom

Hétfőn 24 férfi összecsapással megkezdődnek a Miami Open selejtezős küzdelmei.

Épphogy véget ért Indian Wells, máris rajtol az újabb gigászi torna a teniszezőknél, méghozzá Miamiben. Kaliforniából tehát Floridába teszi át a székhelyét a mezőny színe-java. A hét elején a selejtezős küzdelmekre kerül sor, ám már erre is érdemes figyelni, hiszen olyan klasszisok is érdekeltek lesznek, mint például Jo-Wilfried Tsonga. Hétfőn a fiúk első selejtezőkörös meccseiből raktunk össze egy kombi szelvényt.

McDonald sima győzelemmel kezdheti a Miami Open selejtezőjét. - Fotó: ATP

A nap egyik legbiztosabb továbbjutójának Mackenzie MacDonaldot gondoljuk, aki ugyan 60. a világranglistán, viszont amikor még a főtáblások listáját véglegesítették, akkor jóval hátrébb állt, így selejtezni kényszerül.

Az utóbbi bő egy hónapban tört előre, amikor is a dallasi Challengeren döntőzött, majd pedig Delray Beachen az elődöntőig, Acapulcóban pedig a negyeddöntőig menetelt.

Indian Wellsben egy kört tudott menni, majd Daniil Medvedevbe tört bele a bicskája, igaz, ez volt a papírforma.

A Miami Open selejtezőkének első körében viszont az lenne a papírforma, ha legyőzné Peter Polanskyt. Megtette ezt már korábban négy alkalommal és azóta csak tovább fejlődött, míg a kanadai évek óta top 100-on kívüli szintet hoz. Polanskynak ráadásul idén nem is annyira megy, 12 meccséből csak négyet tudott megnyerni, de azokat is nála hátrébb rangsorolt játékosok ellen. A lassabb borítás is McDonald malmára hajtja a vizet, szóval semmi nem indokolja, hogy lehagyjuk a szelvényünkről a fiatal amerikait. 

Még McDonaldnál is nagyobb tehetségnek számít Felix Auger Aliassime, aki ugyancsak parádés februáron van túl. A 18 éves kanadai az elmúlt három versenyén 11 meccsből nyolcat megnyert, ráadásul mindezt úgy, hogy hét alkalommal őt tartották az esélytelenebbnek. Most favoritként léphet pályára Luca Vanni ellen. A rutinos olaszról nagyjából ugyanaz mondható el, mint Polanskyról, top 100-on kívüli szint. Vanni sincs élete formájában, az Indian Wells-i selejtezőben és a phoenix-i Challengeren is az első meccsén búcsúzott. 

Nem féltjük Auger Aliassime-t sem, mint ahogyan Daniel Evansnek is nyugodt szívvel szavazunk bizalmat. A britre az utóbbi időben többször is fogadtunk, ugyanis hatalmas formában van és a kokainozás miatti eltiltása óta rettentő motiváltan játszik. Itót jól ismeri, hiszen idén az Australian Open első körében találkoztak, akkor a japán két szorosabb szettre jó volt, de végül 3-0 állt az eredményjelzőn Evans javára. Nem fut egyébként rossz szezont a japán, de Evans az ilyen meccseken kisujjból megoldotta az elmúlt jó néhány hétben. 

hatharom.com
Mackenzie McDonald-Peter Polansky McDonald
Felix Auger Aliassime-Luca Vanni Auger Aliassime
Tatsuma Ito-Daniel Evans Evans
2.06 @    + 7.5% bónusz
Fogadási határidő: 15:00
bet365
 • Pro
  MoneyMaker
  2019. március 18., Hétfő 09:54

  ATP | Lloyd Harris-Alexei Popyrin

  2019. március 18., Hétfő 19:30
  • Ország:USA
  • Fogadás típusa:Ázsiai hendikep
  • Tipp:Game Handicap - Harris -2.5
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:1.76
  • Eddig éri meg:1.68
  • Tét:4
  • INDOKLÁS:

   Két fiatal tehetség, Harrison jár valamivel előbb, de Popyrin is szépen tör előre. Alapvetően nem tetszenek ez a tipp, viszont Popyrin betegséggel bajlódott az elmúlt napokban. Már Indian Wellsben Isner ellen sem volt egészséges, kapott is egy nagy verést. Pihenés helyett Phoenix-ben próbálkozott, ahol 1-6, 0-3 után inkább feladta. Eltelt ugyan azóta 5 nap, de normálisan edzeni nem tudott. Ha nem lábalt ki a betegségből, akkor Harris ellen sem lesz sok esélye. De ez a hendi egyébként olyan, hogy még egy egészséges Popyrin ellen is zöldülhet,

  • Eredmény:

   2-0

  • kimenetel
   Nyereség
  • 3.04
megosztom