Sportfogadás

Ez ám a bravúr! Olvasónk bő kétmillát kaszált a Juve továbbjutásával - fotó

megosztom

Vártuk már és végre megjött. Sejthető volt, hogy többen megcsípték a torinói csodát, de ekkora tétre nem számítottunk.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntői között idén több parádés fordításnak is tanúi lehettünk. Talán ezek közül a legnagyobb diadal a Juventus csapatához fűződik - a torinói alakulatot - kis barokkos túlzással - Crisitano Ronaldo egymaga vitte be a hátán a következő körbe.

A találkozót megelőző oddsmozgásokból sejteni lehetett, hogy az idegeben elszenvedett 2-0-s zakó ellenére jópáran megszavazták a bizalmat az Allegri-legénységnek. A kezdőrúgás előtt már ’csupán’ @4.00-es szorzó körül lehetett rakni a Zebrák továbbjutását, akik végül 3-0-ra legyőzték az Atlétit, ezáltal bearanyozva a merész fogadók napját is.

Az ő táborukban volt ’fecil20’ nevű olvasónk is, aki láthatólag nem a kispályások közé tartozik. A sportfogadó egyrészt 900 fonttal pakolta meg a Juve továbbjutást, de ezt okosan le is védte egy esetleges blama-forgatókönyvvel. Másik tippje ugyanis olyan esetekben is nyertes lett volna, ha a Juve nem jut tovább (egyből), de azért megnyeri a meccset és legalább két találat esik.

Végül mindkét ötlete hibátlannak bizonyult és ezekkel összesen 2.360.000 forintnyi összeget markolhatott fel a lefújást követően.

 

bet365

A nyereményekhez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk a további nyertes szelvényeket!

megosztom