NB I

Nem zörög a haraszt... - 5-szörös oddsot vadászunk az NB I-ben

  • varin
megosztom

Az OTP Bank Liga keleti rangadóján a Diósgyőr Debrecenbe látogat. Megéri vadászni az underdogot?

1x2     
Debrecen Döntetlen Diósgyőr
1.64 3.40 5.20

Távol álljon tőlem, hogy bármilyen bundagyanúval éljek kedvenc csapatom, a Loki kapcsán, de tény, ami tény: ha van csapat az OTP Bank Ligában, amely az elmúlt években úgy félt a nemzetközi kupaindulás okozta anyagi terhektől, mint a tűztől, az bizony a Debrecen. Herczeg Andráséknak azonban figyelniük kell, ha el akarják kerülni a kazahsztáni, fehérorosz és hasonlóan csábító túrákat, erre pedig alkalmas ellenfél lehet a Diósgyőr.

Fotó: Archív

Évekig nagyon durván dominálta a párharcot a Debrecen, a Diósgyőr pontot is alig tudott szerezni a hajdúsági csapat ellen. Ha ez a trend nem is fordult meg, de azért a DVTK pályaválasztásával az utolsó két találkozó már Bacsáék sikerét hozta. A két klub és a szurkolók sincsenek egymással rossz viszonyban, ráadásul a DVSC furán adakozó idén a kiesés elöl menekülő csapatok javára.

A Loki idén kapott már ki a DVTK-tól, a Kisvárdától és a Puskás Akadémiától is.

Jó formával aligha lehet vádolni persze a Diósgyőrt, de adhat nekik némi önbizalmat a Puskás legyőzése. Mivel a Kisvárdának van némi esélye, hogy a házi gólkirályát vesztett Újpest ellen pontot, pontokat szerezzen, ezért a Diósgyőr számára is létkérdés lenne a siker.

Semmiképpen sem gondolom tuti, bukhatatlan és biztos bundameccsnek a keleti rangadót, de tény, hogy az elmúlt évek trendjei alapján simán benne van a 2-es ebben a meccsben.

hatharom.com
Diósgyőr
bet365 @5.20
[2808911] 2019-03-16 19:30:00 DVSC - Diósgyőrx;
megosztom