Tenisz

Másfél év után újra randevúzhat Federer és Nadal - két tippötlet a meccsükre

  • Cesc18
megosztom

Roger Federer és Rafael Nadal is masszív favoritként várja a pénteki negyeddöntős meccsét Indian Wellsben.

Nagyon közel állunk ahhoz, hogy a 2017-es sanghaji döntő után újra egyszerre lássuk a pályán Roger Federert és Rafael Nadalt. A két legendának ehhez egyaránt egy a húszas évei elején járó tehetséget kell legyőznie az Indian Wells-i negyeddöntőben. A svájci a lengyel Hubert Hurkacz-al néz majd farkasszemet, míg a spanyol ellenfele az orosz Karen Khachanov lesz. 

Indian Wells, negyeddöntők   
Kezdés Mérkőzések 1 2
19:00 Hubert Hurkacz-Roger Federer 9.00 1.071
21:30 Karen Khachanov-Rafael Nadal 5.00 1.16

Ha az oddsokra pillantunk, akkor látható, hogy a bukmékerek nem sok esélyt adnak a fiataloknak, sőt még a szettnyerésük is igen vaskos, 3.75-szörös és 2.50-szeres pénzt fizet a bet365-nél. Nem véletlenül, ugyanis Federer és Nadal ellenállást nem tűrően vette az eddigi akadályokat, pedig kellemetlen ellenfelekből bőven kijutott nekik. 

Federer 13. Indian Wells-i negyeddöntőjére készül. - Fotó: ATP

A 20-szoros Grand Slam-bajnok helvét tornagyőzelemmel hangolt az év első Masters-megmérettetésére, viszont azt nem lehetett mondani, hogy flottul ment volna neki a játék Dubajban. Indian Wellsben viszont a szeles és borongós napok ellenére nagyon érzi a játékot és úgy takarította el az útból a Gojowczyk, Wawrinka, Edmund triót, hogy egyikük ellen sem veszített hét játéknál többet. 

Adja magát a kérdés, hogy vajon Hurkacz képes lesz-e megszorongatni Federert? A bet365 éppen 7.5-nél húzta meg a lengyel által nyert játékok számának határát. 

Hurkacznak jó az első szervája és kőkemény alapvonal ütésekkel operál, viszont a mérkőzés elején nem lesz egyszerű nyugodtnak maradnia.

Első Masters-negyeddöntőjére készül a világ egyik legnagyobb centerpályáján, vele szemben pedig Roger Federer áll majd, akivel korábban még soha nem találkozott. 

Érdemes lehet tehát elgondolkozni egy olyan fogadáson, hogy Federer már a mérkőzés elején brékelni tud és 2, 4 vagy 6 játék után vezet. 

Fogadáshoz klikk a képre.

A másik negyeddöntő több izgalmat tartogat, Khachanovnak ugyanis több rutinja van már ilyen magasságokban, ne felejtsük el, hogy tavaly ő nyerte a Párizs Masterst, méghozzá a döntőben az aktuális világelső Novak Djokovicsot legyőzve. 

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Tény, hogy az orosz kifejezetten csapnivaló februárt futott, viszont Indian Wellsre összekapta magát és a döcögősebb rajt után két korrekt győzelmet aratott.

Jól ismerik egymást, az elmúlt két szezonban ötször is megmérkőztek, méghozzá vagy Grand Slam-tornán vagy Mastersen. Ami nem jó előjel Khachanovnak, hogy egyszer sem tudott borsot törni a spanyol orra alá. 

A legjobb meccsük a tavalyi US Openhez kötődik, ahol négy nagyon szoros szettet játszottak és végül nüanszokkal bizonyult csak jobbnak Nadal. Talán ennek is köszönhetően, Khachanovot nem írják le annyira a bukmékerek.

Nagy verést mi sem jósolunk az orosznak, bár nagy kérdés lesz, hogy ezen a lassú keményen mennyire tud türelmes maradni a mindent visszaadó Rafa ellen. 

Szerinted összejön a Federer-Nadal csúcsrangadó?

 

 

 

 

Fogadás szempontjából egyetlen value betet találtunk, ez pedig nem más, minthogy lesz legalább egy tie-break. A bet365 2.25-ös szorzója erre az opcióra nagyjából reális, az Unibet viszont 2.75-ért adja, ami viszont nagyon magas, pláne annak fényében, hogy a US Openen egy 5-7, 7-5, 7-6, 7-6-os meccset vívtak. 

unibet
megosztom