Angol foci

Csak így tudod nézni a Manchester City és a Manchester United hétvégi meccsét!

megosztom

Egyik magyar sporttelevízió sem közvetíti a manchesteri gigászok kupameccsét, ám van megoldás!

Egyre nagyobb a tét az angol FA Kupában, a csapatok hétvégén már a legjobb négy közé jutásért lépnek pályára. Az együttesek közt két gigász is található, nevezetesen a Manchester City és a Manchester United. Azonban ezen alakulatok mérkőzését egyik magyarországi sporttelevízió sem közvetíti, köszönhetően a kialakult, meglehetősen érdekes viszonyoknak.

Az egyik új sporttelevízió színre lépésével ugyanis teljesen felbolydult a piac, év elején még a spanyol bajnoki meccseket sem lehetett nézni, a Premier League-et pedig már két csatorna közvetíti. A hétvégi helyzetre viszont van megoldás.

 

Ha élőben szeretnéd végig izgulni a két topcsapat meccsét:

 

 

 

 

mindössze regisztrálnod kell a     fogadóirodába, befizetned egy minimális összeget, és életed végéig nézheted a jobbnál jobb futball közvetítéseket számítógépen, okos telefonon, táblagépen vagy akár televízón keresztül is. Vagyis nem kell egy, kettő esetleg három tv-előfizetéssel is rendelkezned, hogy a topcsapatok meccseit élőben tudd követni!

Az első befizetéshez pedig akár 15.000 Ft-nyi bónusz is dukál (a részletekről ide kattintva tájékozódhatsz).

ÉLŐBEN NÉZEM A MANCHESTERI CSAPATOK MECCSÉT!

bet365

A City és a United összecsapásai mellett még két mérkőzés kerül terítékre az FA Kupában, amelyeket természetesen szintén élőben közvetíti a    . A fogadóirodának hála tehát egyik meccsről sem maradunk le a kupasorozatból a hétvégén!

1x2 -    
Időpont Mérkőzés 1 X 2
Szombat 13:15 Watford-Crystal Palace 2.37 3.20 3.00
Szombat 18:20 Swansea-Manchester City 17.00 8.00 1.14
Szombat 20:55 Wolverhampton-Manchester United 3.10 3.30 2.30
Vasárnap 15:00 Millwall-Brighton 3.50 3.30 2.10
megosztom