Bajnokok Ligája

Teljesen esélytelen, hogy továbbjussanak Ronaldóék?

 • varin
megosztom

A győztes helyett egy speckó tippel kapnánk el a bukik grabancát a torinói visszavágón.

A mez már más, de az ellenfél ugyanaz - Fotó: Zimbio

2-0-s hátrányból várja a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóját a Juventus, amely bár nem játszott rosszul Madridban, végül szinte behozhatatlannak tűnő hátrányra tett szert. Egy gól Griezmannéktól alighanem végleg eldöntené a továbbjutás sorsát, ezek az esélyek pedig az oddsokban is szépen megmutatkoznak.

1x2     
Juventus Döntetlen Atlético Madrid
1.70 3.80 5.75

Kezdjük a statisztikákkal: az Atlético Madrid a Simeone-érában írd és mondd, kettő olyan vereséget tudhat magáénak a BL-ben, amely most az automatikus kiesést jelentené. Idén Dortmundban szaladtak bele egy jó nagy pofonba, míg 2017-ben a Real Madrid verte őket 3-0-ra az elődöntőben, máskülönben számaik alapján vajmi kevés esély van őket hasonló különbséggel legyőzni.

Szintén nem túl hízelgő adat, hogy olasz csapat mérlegük gyakorlatilag makulátlan, mióta Cholo dirigálja a csapatot, hét meccsen 6-1-0-s mérleg, 10-1-es gólkülönbség. Ezek persze csak számok és a múlt, de a világ talán legjobban védekező csapatát és legjobb kapusát még idegenben is piszkosul nehéz megverni. Akik mégis hisznek az Öreg Hölgy bravúrjában, 4.33-ért pakolhatják a továbbjutásukat.

A bajnokságban mindkét fél győzelemmel melegített, ráadásul mindkét oldalon belefért egy kis pihentetés is, hogy aztán kedden este a legjobbak lépjenek pályára.

[2947305] 2019-03-12 21:00:00 Juventus - Atlético Madridx

A felállást illetően mindkét csapat a kétcsatáros játékot választja majd, mindkét félnél 1-1 ex, Morata és Mandzukic kezd majd a sztár, Griezmann és Ronaldo mellett.

Kulcskérdés lehet a baloldal

Az Atlético Madrid védelme egy tökéletesen működő gépezet, amely szinte példátlan hatékonysággal nullázza le az ellenfeleket. Amennyiben viszont van egy kis rés ezen a falon, lehet keresnivalója az ellennek. Ez történhet ma este is, amikor is Simeonénak elfogytak a balhátvédei. Filipe Luís és Lucas Hernández is sérültek, Andres Solano pedig nem megoldás még ezen a szinten, így a 34 éves hátvéd, Juanfran lehet a szélső bekk, amely akár vissza is üthet a Madridra.

Juanfran idén 13 bajnokin játszott, ezeken 5 sárgát kapott.

Mindemellett Diego Godín állapota sem teljesen kielégítő, habár Cholo a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón azt mondta, játszani fog a vélhetően távozó uruguayi.

"A Juventus távolról sem csak Ronaldóból áll, ott van Dybala, Bernardeschi, Douglas Costa és Mandzukic is, akikre figyelni kell, igazán tapasztalt gárda. Szeretnénk arra az önbizalomra és tapasztalatra építeni, amelyet az első meccsen szereztünk, innen már óriási csalódás lenne a kiesés" - nyilatkozta Simeone.

A háromesélyes vagy gólszámos piacot én nem szívesen erőltetném, szerintem viszonylag hamar végigvisz egy kontrát az Atléti, és lezárul a párharc érdemi része. A fenti helyzet miatt viszont bőségesen látok értéket egy Juanfran-lapban. A     3.75-ért kínálja ezt az opciót, míg az Unibet csak 2.95-ért, így nem is kérdés, hol van a value.

hatharom.com
Juanfran lapot kap
bet365 @3.75
[2947305] 2019-03-12 21:00:00 Juventus - Atlético Madridx;
 • Pro
  varin
  2019. március 12., Kedd 07:41

  Bajnokok Ligája | Juventus-Atletico Madrid

  2019. március 12., Kedd 21:00
  • Ország:Nemzetközi
  • Fogadás típusa:Büntető lapok
  • Tipp:Juanfran to be sent off
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:34.00
  • Eddig éri meg:30
  • Tét:1
  • INDOKLÁS:

   Kényszerposzton, balhátvédként kezd majd Juanfran, mert Filipe és Lucas is sérültek. Nem számít már 34 évesen alapembernek az Atléticóban, nyilván nem a gyorsasága a fő erénye. Idén 13 meccsen játszott, 5 sárgát kapott szélső hátvédként a bajnokságban. Value ilyen oddson egy piros.

  • Eredmény:

   3-0 ( 1-0 )

megosztom