Bajnokok Ligája

A Logibet egyik legnépszerűbb tehetsége egy extrém tippel kaszálna

  • varin
megosztom

Oakland23 ötszörös szorzóval száll harcba egy tippel, amely 1 perc alatt zöldülhet.

Oakland23 lenyűgöző teljesítményéről nemrég beszámoltunk, a Logibet egyik legtehetségesebb tippmesterére pedig sokan fel is figyeltetek, hiszen a 38. helyről, rookie szinten már 25 feliratkozója van, erre pedig rá is szolgált és szolgál folyamatosan.

Partneroldalunk profija 112 tipp után ~21%-os ROI-val áll, márciusban pedig egyelőre tartja is ezt a szintet, amely alighanem az előfizetők számláját is sok-sok euróval gyarapította.

Szerény véleményem szerint a Logibet egyik legtehetségesebb tipsteréről van szó, így jómagam is örömmel követem,

a Juventus-Atlético Madridra beküldött tippje pedig külön is elnyerte a tetszésemet.

Oakland23 arra tippelt, hogy a mérkőzés első 59 másodpercében lesz majd egy megítélt szabadrúgás, ami egészen korrekt ötletnek tűnik. Íme az indoklása, amely alapján még inkább biztos vagyok, 5-szörös oddson találunk value-t a tippben.

Ami a mérkőzést vezető Kuiperst illeti, a holland sípmester közepesen tartozik a kemény kezű sporik közé, de azért a fogadóirodák által 5,5-re lőtt határ a lapok számára előrevetíti, bőségesen lesz majd fault.

A madridi odavágó első 59 másodpercében nem volt ugyan szabálytalanság, de a Zebrák támadólag léptek fel és rögtön egy íveléssel kezdtek, ami Oblak kezében landolt. Az 1. perc végére datálódik az a bizonyos szabálytalanság is, amelyért nem kapott tizenegyest az Atléti, pedig Griezmannal szemben faultoltak, tehát papíron már az első meccsen is kellett volna legyen szabálytalanság. Az odavágón tehát nem zöldült volna a tipp, de ez annak is köszönhető, hogy körülbelül 15-20 másodpercet volt csak játékban a labda az ominózus tizenegyes, egy bedobás és Oblak kirúgása okán. Mindezek ismeretében az 5-szörös odds szerintem nagyon szép fogás, bárhogyan is alakul.

Oakland23 tippje
Első perc (00:00 - 00:59) - Lesz szabálytalanság
bet365 @5.00

Ha érdekel oakland23 és a többi tippmester tippje a BL-hétre, csatlakozz a Logibethez. Az előfizetési díj még mindig csak havi 19.99€, amiért az összes tippmester összes tippjéről e-mailben kaphatsz értesítést. Szerintem a hülyének is megéri :)

[2947305] 2019-03-12 21:00:00 Juventus - Atlético Madridx;
megosztom