La Liga

Egyetértünk a fogadókkal, mégsem veretnénk a Realt

  • ivan
megosztom

Ki lehet-e tisztítani a fejeket néhány nap alatt? Ez a legnagyobb kérdés a Real Madrid kapcsán, amely vasárnap a Valladolid otthonába vizitál.

Egyértelműen a hét legnagyobb szenzációját okozta a Real Madrid kedden, amikor a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóját csúfosan elbukta az Ajax ellen. A Real Madrid még soha nem kapott négy gólt hazai pályán a BL-ben, így Santiago Solari sorsa vélhetően meg is pecsételődött.

1x2     
Valladolid Döntetlen Real Madrid
5.00 4.33 1.61

A szezon tulajdonképpen véget ért a Realnak, a kupa- és BL-búcsú mellett a bajnokságban sincs sansza az aranyra, morálisan pedig valószínűleg padlóra került a csapat.

Az edzőváltás tutira vehető, a hírek szerint Sergio Ramos és Pérez elnök csúnyán összeveszett, Marcelo állítólag aláírt a Juvénak, Bale és Modric maradására pedig már eleve alig volt esély.

Ilyen előzmények mellett a Valladolid elleni bajnoki meccs aligha kerül a fókusz középpontjába, és ezt saccolják a fogadók is, hiszen a nyitóoddsokhoz képest jelentősen emelkedett a Real sikerének szorzója.

Az egyetlen szerencséje a Realnak, hogy a Valladolid személyében a liga egyik leggyengébb formájában lévő csapata lesz az ellenfél, hiszen a hazaik az elmúlt öt körben összesen 1 pontot kapartak össze.

[2844836] 2019-03-10 20:45:00 Valladolid - Real Madridx;5

Mire érdemes fogadni?

Egy ilyen helyzetben lévő csapat meccsére igen nehéz jó tippet választani, hiszen nem vagyunk ott az öltözőben, hogy beszéljünk a játékosokkal és átéljük a légkört. Az biztosra vehető, hogy Solari tekintélye - ha volt egyáltalán - porrá lett, a kulcsemberek pedig vélhetően az elmúlt napokban inkább a jövőjükkel foglalkoztak.

Éppen ezért nem számíthatunk motivált blancókra, ráadásul Sergio Ramos eltiltás, Carvajal, Lucas Vazquez és Vinicius sérülés miatt nem állhat a csapat rendelkezésére.

Adott egy gyengécske hazai és motiválatlan, fáradt vendég sztárcsapat, az ilyen szituációkból pedig nem ritkán gyenge 90 percek születnek. A bukik sok gólra számítanak, viszont mi nem vagyunk benne biztosak, hogy a lelkesen küzdő Valladolid ellen a Realnak sok kedve lesz focizni.

  • Gólok száma 3.5 alatt @ 1.53   
[2844836] 2019-03-10 20:45:00 Valladolid - Real Madridx;
megosztom