NB I

Ezt a tippet nem tudjuk kihagyni az MTK-Fradin

megosztom

Örökrangadót rendeznek a hétvégén, a Fradi formája alapján azonban elég egyesélyesnek tűnik a városi derbi.

Az OTP Bank Liga 24. fordulójának rangadóját a fővárosban rendezik, ahol a MTK fogadja a Ferencvárost. Az örökrangadó előtt nem kérdés, hogy a zöld-fehérek vannak jobb passzban, hiszen Rebrov gárdája a hétvégén egy 7-0-s győzelmet aratott a Diósgyőr ellenében, míg az MTK három kör óta nyeretlen.

1x2     
MTK Döntetlen Ferencváros
4.75 3.50 1.75

Ehhez képest elég korrekt oddsot adnak a Fradira, aminek az lehet az oka, hogy december eleje óta nem tudott idegenben bajnoki nyerni a címvédő.

Most viszont egy olyan stadionba látogat, amely fekszik a csapatnak. Egyrészt a pálya minősége kiválónak mondható, másrészt a helyszín miatt több lesz a Fradi-szurkoló, mint a hazai, így azért a hazai pálya előnye annyira nem lesz hangsúlyos az MTK számára.

[2808884] 2019-03-09 19:30:00 MTK Budapest - Ferencvárosx;5

Aki látta a DVTK elleni Fradi-meccset, az bizonyára egyetért abban, hogy a zöld-fehérek talán a szezon legjobb teljesítményét vitték ki a pályára. Nem lehetett nem észrevenni, hogy mennyire mentek a hazaiak és bár sokszor belehibáztak az akció szövögetésébe, az akarás és motiváció szembeötlő volt.

Rebrov mesterről köztudott, hogy a fizikai felkészítésre óriási hangsúlyt fektet és bizony a jelek szerint a Fradi mostanra elérte azt a szintet, hogy 90 percen keresztül képes hajtani.

A másik oldalon az MTK-ről kevésbé pozitív dolgok említhetőek, hiszen Feczkó Tamás együttese 2019-ben mindössze egyetlen győzelmet számlál, miközben alulmaradt a Vidi, a Honvéd és a Paks ellenében is.

Összességében most nagyon a Fradinak áll a zászló és a MTK-stadionban uralkodó hangulat miatt meg is előlegezzük a listavezetőnek a bizalmat a győzelemre.

 

  • Ferencváros -0,5@1.75   

 

[2808884] 2019-03-09 19:30:00 MTK Budapest - Ferencvárosx;
268681

 

megosztom