Angol foci

Ha Carrow Road, akkor hazai gólok - tipp a Norwich-Swansea-ra

  • varin
megosztom

A Hattyúk a Kanárikhoz látogatnak, az "ornitológiai csata" pedig hazai gólokat ígér.

Fotó: Daily Press

Madarak csatájára kerül sor péntek este a Carrow Roadon, a Norwich fogadja a Swansea-t. Amíg az idén csodálatosan szereplő Kanáriknál a bajnoki cím és a feljutás a cél, addig a Swansea-nak vérmes reményei már aligha lehetnek, maradnak jövőre is a Championshipben. A tavaly PL-ből kiesett csapatnak idegenben nagyon nem megy, így nem véletlen, hogy alacsony szorzóval fogadhatunk a listavezetőre.

1x2     
Norwich Döntetlen Swansea
1.70 4.20 5.00

Joey Rodon (23/0) és Leroy Fer (24/1) személyében ráadásul két fontos hiányzója lesz a Swansea-nak, így Graham Potter csapata hézagosan érkezik majd a zöld-sárga ellenfélhez. A Swansea vesszőfutása ráadásul év eleje óta tart, hiszen a január 1-jei győzelmüket követően 0-1-3 a mérlegük, ráadásul a Sheffield W. vagy a Preston elleni bukta a kínos kategóriába tartozik.

A Kanáriknál viszont minden szép és jó. Noha úgy tűnt, hogy a decemberi gyengélkedést követően Pukkiék lemondhatnak a Premier League-ről januárban és februárban alig-alig hibáztak, így át is vették a vezetést a világ legerősebb másodosztályában. Az elmúlt hetekben különösen meggyőző Daniel Farke legénysége, a gólokat futószalagon termelik, ami még úgy is szép teljesítmény, hogy közben a védelmük nem teljesít hibátlanul. Fontosabb hiányzó viszont nem nehezíti a dolgukat.

A City hihetetlenül termékeny hazai pályán a utolsó 11 bajnokijukon nem kevesebb, mint 30 gólt szereztek.

Az idegenbeli 4-1-et követően otthon is favorit a Pukki-csapat, a finn gólvágó ráadásul brutális formának örvend, hiszen a 28. játéknap óta több, mint egyes a gólátlaga meccsenként.

Noha mi lényegesen többet vártunk a szezon elején a Swansea-tól, bizonyították a fél év alatt, hogy nem a Premier League-be valók. A két sérült nem könnyíti a helyzetüket, így nem lennénk meglepve, ha simán kikapnának a Norwichtól. Ha háromesélyben nem is feltétlenül raknánk a "H"-ra, minimum két gólt várunk a Carrow Road hőseitől, amelyből az egyiket a finn támadó jegyzi majd.

hatharom.com
Bet Builder: Norwich 1 gól felett + Teemu Pukki gólt szerez
bet365 @2.25
[2791751] 2019-03-08 20:45:00 Norwich City - Swansea Cityx;
megosztom