NB II

3-szoros pénzért megyünk harcba a másodosztályban

  • varin
megosztom

A Soroksár és a Budaörs meccsére tippeltünk hétközi, másodosztályú kombinkban.

Szinte jelentéktelennek tekinthető Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőket rendeznek este Párizsban és Portóban, a gigászok csatája messze eltörpül a rangos NB II 27. fordulójától. Lássuk, milyen jó tippeket vadászhatunk le a Merkantil Bank Ligából!

A Soroksár és a Budaörs meccse is szerepel mai szelvényünkön

Kezdésnek mindjárt Lipcsei Péter csapatának győzelmét ajánljuk hazai pályán. A Soroksár eddig eredményes tavaszt tudhat maga mögött, a bajnokságban is többször sikerült nyerniük, illetve a Magyar Kupában kiharcolták a továbbjutást. Csernikék jó szériája ugyan megszakadt a hétvégi, kazincbarcikai vereséggel, ám azon a mérkőzésen is jól játszottak, nem érdemeltek vereséget. Most az a Mosonmagyaróvár érkezik hozzájuk, ahol látszólag óriási problémák vannak.

Várhidi Péter októberi távozása is már komoly kérdéseket vetett fel, az eredmények pedig azóta sem jönnek. Decemberben ugyan sikerült két meccset nyernie a nyugat-magyarországi csapatnak, ám a hullámvölgy azóta is tart. Legutóbb a Dorog vitt el három pontot tőlük, így az első tavaszi siker még várat magára, pedig egyik riválisuk sem volt éppen verhetetlen. 1.60-as oddsért játszható tippnek tűnik itt a "H".

Tippelj ezekre a mérkőzésekre is és nyerj Dorko-ajándékutalványt!

A másik tippünk aligha okoz bárkinek meglepetést, akik szokták olvasni NB II-es cikkeinket, tudják, hogy a Budaörs az egyik kedvenc elemünk az overezésre, különösen akkor, ha idegenben játszanak. Bognár György csapata egy viharos, Vác elleni vereség után érkezik Dorogra, míg a bányászvárosiak az említett Móvár otthonából raboltak pontokat.

Mindkét gárda igen overes formát mutat, a Dorog idei öt bajnokiján 16 gól esett, míg a Budaörsnél ez a szám 15.

Jól ismerhetjük a Pest megyeieket, a támadó futballt priorizálják az óvatoskodás felett, ez pedig hónapok óta meglátszódik a csapat eredményein is. A feljutás ugyan aligha cél a Budaörsnél, de egy 4. hely így is szépen mutatna az év végi értékelésnél.

Szeretik egymást megszórni a felek, ősszel 4-1-re nyert a Budaörs otthon, ráadásul a két csapat mind az öt NB II-es randevúja eddig overrel ért véget - 18 gól az öt találkozón. Mindezek szellemében majdnem duplapénzért elvisszük az overt a kombink második elemeként.

hatharom.com
Soroksár-Mosonmagyaróvár Soroksár
Dorog-Budaörs 2.5 gól felett
bet365 @3.12
Fogadási határidő: 14:30
2019-03-06;9117
268980
megosztom