Olasz foci

Csúcsrangadó Itáliában - tipp a Napoli-Juventusra

  • varin
megosztom

A gyakorlatilag tét nélküli találkozón nem várunk túl nagy izgalmakat, de nyerni azért még lehet!

Az elmúlt évek aranyrangadóját rendezik meg vasárnap este Nápolyban, a déliek a Juventust fogadják. A mérkőzésnek a rangon túl azonban semmilyen tétje sincs, mindkét csapat helyezése betonbiztos. Mindazonáltal fogadási szempontból még így is lehet olyan tipp, amelyben van érték.

1x2     
Napoli Döntetlen Juventus
2.37 3.20 3.20

A 90 perc inkább a torinóiak számára fontosabb, hiszen a Napoli a jövő héten az Európa Ligában találkozik a Salzburggal, míg a Juventus csak két hét múlva utazik Madridba. Max Allegri pedig ezt a meccset egy remek tesztnek tekinti, amivel felkészülhetnek az Atléticóra, hiszen Torinóban legalább olyan nehéz lesz nyerniük és továbbjutniuk, mint a San Paolóban.

"Remek szezont fut a Napoli, a holnapi meccs pedig a labdarúgás egy csodálatos estéje lesz, ahol nagy intenzitással és figyelemmel kell játszanunk. Tudjuk, hogy egy meccs a San Paolóban mindig az utolsó pillanatig tart" - kezdte mondandóját Allegri.

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

A rutinos mester kitért arra is hogy mennyire sok kritikát kapott csapata a madridi vereséget követően.

"Az én regnálásom alatt 11 BL-vereséget szenvedtünk el, ebben pedig kettő olyan is volt, amikor már továbbjutottunk. Kikaptunk a Manchestertől és a Monacótól, de az összes többi fiaskó attól a három spanyol csapattól volt, amely rankban felettünk áll. Elfogadom a kritikákat, de nem akkor, ha folyamatosan irreális elvárásokat támasztanak felénk" - vette le a terhet játékosairól Allegri.

A csapat összeállítását illetően a Juve trénere elmondta, Ronaldo kisebb sérülése rendbe jött, míg Khedira jövője kérdéses, Douglas Costa pedig valószínűleg csak a visszavágóra épül fel.

[2847750] 2019-03-03 20:30:00 SSC Napoli - Juventusx

Nagyon visszafogott volt egyébként Allegri a sajtótájékoztatón, amikor is azt mondta, hogy egy győzelem sokat segíthetne céljaik elérésében, de természetesen bármi is lesz az eredmény, a  bajnokságnak még nincs vége. 

Különösebben Nápolyban sincs ok a panaszra, a déliek legutóbb Parmában rúgtak egy négyest és bár eredményeik kicsit hektikusak, Ancelotti alapvetően elégedett lehet az idei szezonnal.

Nagy meglepetés egyik oldalon sem várható, a Napoli 4-4-2-jében Insigne és az idén szenzációs Milik kezdhetnek, míg a túloldalon a 4-3-3 csatársora a Dybala-Mandzukic-Ronaldo trió lehet.

Az elmúlt évek bajnoki döntőivel felérő meccsei után ez talán most nem lesz olyan nagy intenzitású és kemény találkozó. Egyébként sem volt jellemző a párosításra az óriási faragás, így ezúttal sem várhatunk olyan túl sok gólt és lapot.

hatharom.com
Bet Builder: x2 + 8 lap alatt
bet365 @2.05
[2847750] 2019-03-03 20:30:00 SSC Napoli - Juventusx;
2019-03-01;55
2019-03-02;55
2019-03-03;55
270192

 

megosztom