Premier League

Az esélytelenebbre fogadunk a Tottenham-Arsenal derbin

megosztom

Ezúttal "hatpontos" észak-londoni rangadót rendeznek a Wembley-ben, amely meccsen szembemegyünk a bukikkal.

Az Arsenal várja jobb passzból az észak-londoni derbit. - Fotó: Twitter

Ellentétes előjelekkel várja a Tottenham és az Arsenal a szombati városi rangadót, hiszen amíg a hazaiak az utolsó két bajnokijukat elbukták, addig a vendégek azokat megnyerték. Ennek ellenére a fogadóirodáknál jókora favorit a Spurs, így pedig szembemegyünk a bukikkal.

1x2     
Tottenham Döntetlen Arsenal
2.00 3.60 3.50

Kisebb gödörbe került a Tottenham, hiszen a Dortmund lealázása után a Burnley-től 2-1-re, míg a Chelsea-től 2-0-ra kapott ki a bajnokságban. Így nagyjából lőttek a csapat bajnoki álmainak, sőt immáron nem is előre, hanem inkább hátrafelé kell tekintgetnie. A Spursre ugyanis négy pontra feljött az Arsenal, míg öt egységre a Manchester United, avagy egy újabb vereség sokba kerülne a csapatnak, főleg egy ilyen "hatpontos" ütközeten.

A zakóra viszont mutatkozik esély, hiszen a csapat formán kívül van, ráadásul Janssen, Alli, Dier és Vertonghen is harcképtelen, így az amúgy is feszes rotáció még tovább szűkül.

bet365

Az Arsenal ugyanakkor jó passzban van, hiszen zsinórban három győzelmet számlál. Mondjuk mindezt úgy, hogy Holding, Welbeck, Bellerín és Maitland-Niles régóta sérült, míg a Koscielny, Kolasinac, Lichtsteiner trió játéka eléggé kérdéses szombaton.

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Ugyanakkor Emery jóval mélyebb kerettel dolgozik, mint kollégája, szerdán például Xhaka, Mustafi vagy Ramsey egy percet sem játszott, de Mhitarjan, Aubameyang és Lacazette sem játszotta végig a találkozót, vagyis a meghatározó játékosok frissek lesznek az észak-londoni derbin. Apropó, az utóbb említett trió pazar formában van, ráadásul mindannyian betaláltak szerdán.

Noha a PL-ben az Arsenal legutóbb 2014-ben nyert a Tottenham otthonában, és a december közepi Ligakupa meccset a Spurs idegenben behúzta, az előjelek alapján inkább a vendégeknek áll a zászló. A bajnokságban 4-2-re nyertek ősszel az Ágyúsok, akik hétvégén gyakorlatilag a legjobbjaikkal tudnak felállni, akik pedig eldönthetik a találkozót, azok jóval frissebbek lesznek a vendégoldalon.

Mindezek ellenére a bukiknál a Tottenham a favorit, így érdemes megkockáztatni azt, hogy az Arsenal legalább az egyik pontot elviszi a Wembley-ből, amellyel nem mellékesen jól is lehet keresni. 

  • Arsenal vagy döntetlen @ 1.80    
[2782240] 2019-03-02 13:30:00 Tottenham Hotspur - Arsenalx;
megosztom