Premier League

Pénteken bejött, miért ne jöhetne be kedden is? - tippek a PL-re

megosztom

Az egyik meccsen legalább két gólt várunk, a másikon kétesélyben nyeretjük a vendégcsapatot.

Walesbe utazik kedden az Everton. - Fotó: Twitter

Cardiff-Everton
Tipp: Több, mint 1,5 gól
Odds: 1.325 @ bet365

A Cardiffnak nem sikerült a pénteki bajnokija, hazai pályán 5-1-re kapott ki a Watfordtól, a vendégek bő két hete nem játszottak tétmérkőzést, viszont az utolsó három bajnokijukat elbukták.

Mindkét fél tehát győzelemre játszik majd kedden, emiatt legalább két gólban látunk fantáziát. Egyrészt komoly hiányzó egyik oldalon sem lesz, másrészt a Cardiff az elmúlt hetekben adok-kapok meccseket vív, ami nem teljesen igaz az Evertonra, de a liverpooliak védelme olyan gyenge, hogy bármely együttestől tud kapni két gólt. Persze az is benne van a pakliban, hogy végül a Stolverkosok támadóinak köszönhetően ül majd tippünk. 

[2782225] 2019-02-26 20:45:00 Cardiff City - Evertonx;
bet365

Huddersfield-Wolverhampton
Tipp: Wolverhampton +0 (ázsiai hendikep)
Odds:  1.325 @ bet365

Noha még 11 forduló van a zárásig, nagyjából eldőlt, hogy a Huddersfield lesz az első kieső a Premier League-ből idén. A csapat eszméletlen gyenge formában van, utolsó 15 tétmeccsén egy döntetlen és 14 zakó a mérlege.

Ezzel szemben a Wolves pazar formában van, nyolc tétmérkőzés óta nem talált legyőzőre, menetel az FA Kupában, a bajnokságban pedig csak rosszabb gólkülönbsége miatt szorul a nyolcadik helyre újonc létére.

Mindezek mellett a vendégek a teljes csapatukat be tudják vetni kedden, sérültjük és eltiltottjuk sincs, míg a hazaiknál Smith eltiltott, Diakhaby, Pritchard és Durm kérdéses, míg Sabiri, Williams, Mbenza maródi. Ezek után pedig teljesen egyértelmű, hogy a Farkasok a meccs toronymagas esélyesei, így rájuk fogadunk kétesélyben (döntetlen esetén a tét visszajár).

[2782226] 2019-02-26 20:45:00 Huddersfield Town - Wolverhampton Wanderersx;
hatharom.com
Cardiff-Everton Több, mint 1,5 gól
Huddersfield-Wolverhampton Wolverhampton +0 (ázsiai hendikep)
1.75 @ bet365
Fogadási határidő: kedd, 20:45
megosztom