Premier League

Dupláznánk a nyitómeccseken - tippek a PL-re

megosztom

Pénteken két mérkőzéssel startol el a Premier League 27. fordulója, naná, hogy mindkét meccsre tippeltünk!

A WHU hazai pályán is lenyomhatja a Fulham csapatát. - Fotó: Twitter

West Ham-Fulham
Tipp: West Ham (DNB)
Odds: 1.40 @ bet365

Londoni városi rangadóval indul a PL 27. fordulója, hiszen a West Ham a Fulham csapatát fogadja.

A Fulham pocsék formában van, utolsó hét tétmeccsén egy siker mellett hat vereséget tud felmutatni. A hazaiaknak 2-2-3 a mérlegük ugyanezen intervallum alatt, és ugyan öt találkozó óta nem nyertek, az elmúlt két bajnokijukon döntetlent játszottak idegenben a Crystal Palace-szal, míg előtte hazai pályán a Liverpoollal.

A West Ham tehát jobb passzban van, minőségibb kerettel rendelkezik, egyre kevesebb a hiányzója, otthoni környezetében masszív, mindemellett decemberben házon kívül is le tudta győzni a Fulhamet. Erre pedig most is jó esélye van az eddig elhangzottak miatt, továbbá azért, mert az újonc messze a leggyengébb idegenben a PL-ben, 13 találkozója alatt, mindössze két pontot gyűjtött.

Mindezeknek köszönhetően a West Hamre fogadunk, de csak kétesélyben, vagyis döntetlen esetén a feltett tétünk visszajárna.

[2782223] 2019-02-22 20:45:00 West Ham United - Fulhamx;
bet365

Cardiff-Watford
Tipp: Több, mint 1,5 gól
Odds:  1.325 @ bet365

Az egyre jobb formában lévő Cardiff a szezon meglepetéscsapatát, a Watfordot fogadja péntek este.

A walesiek a legutóbbi két bajnokijukat - Borunemouth, Southampton - behúzták, így egy ponttal a vonal felett helyezkednek el. A vendégek még ennél is jobb passzban van, utolsó tíz tétmeccsük közül mindössze egyet, a Tottenham elleni idegenbeli találkozót bukták el.

Jó mérkőzésre számíthatunk tehát, nagyjából olyanra, mint amilyet a felek december közepén hoztak össze, akkor fordított leosztásban a Watford 3-2-re tudott nyerni. Ha öt gólt ezúttal nem is hoz a felek találkozója, legalább két találat bőven benne van a pakliban.

[2782217] 2019-02-22 20:45:00 Cardiff City - Watfordx;
hatharom.com
West Ham-Fulham West Ham (DNB)
Cardiff-Watford Több, mint 1,5 gól
1.85 @ bet365
Fogadási határidő: péntek, 20:45
megosztom