Tenisz

Kétféle tippel megyünk a sebezhető görög ellen

  • Cesc18
megosztom

Kemény meccsre készülhet Stefanos Tsitsipas a lengyel Hubert Hurkacz ellen a marseille-i torna nyolcaddöntőjében.

Szerdán már az erőnyerők közül is bemutatkoznak néhányan a marseille-i versenyen, többek között a Stefanos Tsitsipas, aki a top 10-esek hiányában 1. kiemeltként várja a rajtot. A görögök szupertehetsége a legjobb 16 között egy másik Next Gen-harcossal, Hubert Hurkaczzal néz farkasszemet az esti órákban.

Fogadás a győztesre    
Stefanos Tsitsipas Hubert Hurkacz
1.25 3.75

A bukik szorzóira pillantva láthatjuk, hogy egyértelműen Tsitsipast favorizálják, pedig az Australian Open óta mutatott produktumával erre nem igazán szolgált rá. 

Tsitsipas két gyenge tornán van túl. - Fotó: ATP

Hiába kezdte szenzációsan Tsitsipas a 2019-es szezont - Melbourne-ben pályafutása első Grand Slam-elődöntőjét játszotta -, februárban egyelőre nem jönnek neki az eredmények. Ez betudható egyrészről annak, hogy nem ezek a fedett pályás versenyek a kedvencei, másrészről nem tudta 100 százalékosan kipihenni magát a megterhelő Australian Open után. Utóbbiról ő maga beszélt még a szófiai torna előtt. 

Viszonylag hamar csomagolhatott is a bolgár fővárosban, miután a második meccsén Gael Monfils két szettben legyőzte. Azért a franciától nem szégyen kikapni, viszont a rotterdami Damir Dzumhur elleni veresége már nehezebben magyarázható. 

Tsitsipasnak tavaly sem ment februárban, akkor Montpellier-ben, Rotterdamban és Marseille-ben is győzelem nélkül maradt.

Nincs vészesen rossz formában a görög, de nem elég éles a játéka. 

Ezt akár Hurkacz is kihasználhatja, aki hétfőn elég meggyőző teljesítménnyel takarította el az útból Filip Krajinovicsot. A lengyel a fontos pontoknál nagyon egyben volt, 8-ból 8 bréklabdát tudott hárítani. 

Két tippben gondolkozunk ezen a meccsen. Az egyik a 22.5 játék felett, a másik pedig egy pluszos hendi Hurkaczra. Nem látjuk Tsitsipasban azt az átütőerőt, hogy könnyedén lelépje a motivált lengyelt. 

  • Játékok száma - 22.5 felett @ 1.92    
  • Game hendikep - Hurkacz +3.5 @ 2.01    
unibet
megosztom