Angol foci

A vendég gólokban bízunk Londonban

  • varin
megosztom

A nap egyetlen Championship-meccsén inkább a WBA-tól várunk gólokat, mintsem a gyenge QPR-tól.

Kedden és szerdán is a 29. fordulóból elmaradt mérkőzéseket rendeznek a Championshipben, ma a feljutásért harcoló WBA találkozik a fix középcsapatnak tűnő QPR-ral. Ha akkora alázást ezúttal nem is várhatunk, mint ősszel, azért egy magabiztos vendégsiker így is összejöhet.

1x2     
QPR Döntetlen West Bromwich
3.25 3.50 2.30

Augusztus végén ugyanis a West Brom egy laza hetest tett közé úgy, hogy öt játékos is jegyzett legalább egy gólt. Azóta persze sok minden történt, sok minden változott, ám a 3 pont ezúttal is a Baggies-nek áll, hiszen a londoniak pocsék, míg a birminghamiek remek formában érkeznek a Loftus Roadra.

[2791668] 2019-02-19 20:45:00 Queens Park Rangers - West Bromwich Albionx;5

A WBA ugyanis utolsó három idegenbeli bajnokiját behúzta, és ugyan a Bolton legyőzése még a kötelező kategória, de a Stoke és a Villa megverése már kalapemelést érdemel - ráadásul mindezt kapott gól nélkül tudták le. Az viszont már üröm lehet az örömben, hogy Darren Moore mester két kulcsjátékosát is nélkülözi, hiszen Dwight Gayle (26/16) eltiltás, Matt Philips (22/5) pedig sérülés miatt nem játszhat, márpedig ősszel mindketten betaláltak, Phillips kétszer is.

Az előzetes tervek szerint így a WBA felállása 4-3-3 lehet, amelyet nem sokat játszott még idén a csapat, a házi gólkirály Jay Rodriguez mellett Jacob Murphy és Hal Robson-Kanu kezdhetnek.

Idén háromszor játszott a WBA 4-3-3-at, ezek mérlege egy győzelem, egy döntetlen és egy vereség, a gólkülönbségük pedig 5-4.

Három vereségből, sőt ha csak a bajnokságot nézzük, akkor zsinórban öt elveszített meccsből érkezik viszont a QPR, amely idén még nem is szagolhatta meg a győzelem ízét. Steve McLaren dolgát a sérülések sem könnyítik meg, hiszen többen is maródiak. A védelem instabilitását jelzi, hogy idén egyedül az alacsonyabb ligás Portsmouth csapatát tudták lenullázni, de például a Birmingham és a Preston is négy gólt rúgott nekik saját pályájukon.

Papírforma szerint ebben a meccsben benne lehet akár egy kiütés is, de akár egy szorosabb 2-2 is. Sokat vacilláltunk, hogy két WBA-gólt vagy három találatot várjunk-e a meccsen, de végül valahol a kettő között találtuk meg a tutit. Íme:

hatharom.com
Bet Builder: x2 + 1.5 gól felett
bet365 @1.72
[2791668] 2019-02-19 20:45:00 Queens Park Rangers - West Bromwich Albionx;
megosztom