Sportfogadás

Itt az év eddigi legszebb szelója - három rongyból 700 ezer, durva bónusszal spékelve

megosztom

Olvasónk brutál tippsora csütörtökön zöldült be, mutatjuk a remek fogást és azt, hogyan növelte nyereményét 230.000-rel.

Időről időre hangsúlyozzuk, hogy az országban egyedülálló TipPics-rendszer nyitva áll mindenki előtt és mi ugyanúgy örülünk egy remekül olvasott hármas szorzójú nyertes szelónak, akár csak egy bombanyereménynek. Nos az elmúlt napokban az utóbbiból futott be nem is egy, hanem kettő, ezek pedig természetesen automatikusan címlapot érdemelnek.

Pénteken 'BalazsDebrecen' nevű felhasználónk villantott több százezret érő NBA-tippsort.

A pénteki nap minden bizonnyal remekül indult ’Bazsiii88’ nevű olvasónknak, aki nem mindennapi fogást könyvelhetett el pár órával korábban. A sportfogadó csütörtökön az Európa Liga küzdelmekből szemezgetve vett ki hat találkozót és nem csak kimenetellel, de szögletekkel és büntetőlapokkal is remekül operált. Hozzá csapott még a darts Premier League fordulójából egy hendivel megtámogatott Michael Smith-t és hetes kombijával 141-es (!) szorzót generált.

Tippsora 466.000 forintot hozott volna a konyhára, igen ám, de az     nyereménynövelő promóciójának köszönhetően végül durván 700.000 forint ütötte a markát!   

A nyereményekhez természetesen ezúton is gratulálunk.
 

Sokan biztosan nem értik, hogyan vághat hozzánk az iroda ennyi ingyenpénzt. Pedig pofon egyszerű az egész, íme az Unibet aktuális promója.


     : Fogadj kötésben az extra nyereményekért!*

Fogadj focira kötésben akár 30%-al nagyobb nyereményekért minden héten az Unibetnél! 

  • Adj hozzá legalább 3 futball eseményt a fogadószelvényedhez
  • Válaszd ki a nyereménynövelőt
  • Élvezd az extra nyereményedet akár 1 500 000Ft értékben
  • A nyereménynövelők minden héten hétfőn 00:00-tól vasárnap 23:59-ig érvényesek
  • Valamennyi futballeseményre felhasználhatod a nyereménynövelődet

​*részletekért látogass el az Unibet honlapjának promóciók szekciójába.

unibet

Amennyiben szeretnél Te is a hatharom.com címlapján szerepelni, ne habozz beküldeni nyertes szelvényedet és mi örömmel közzétesszük azt a nagyérdeműnek.

megosztom