Európa Liga

Ez lehet a legjobb tipp az Arsenal meccsére!

megosztom

Fehéroroszországba látogat az Arsenal az Európa Ligában, szerintünk erre érdemes fogadni a találkozón.

Az Arsenal könnyedén nyerhet a BATE otthonában. - Fotó: Twitter

Az Európa Ligában a legjobb 16 közé jutásért vívandó párharcok első felvonásai vannak terítéken a héten, amelyek közül az egyik legegyértelműbb párosítás a BATE Boriszov-Arsenal. Már az odavágón is toronymagas favorit az angol csapat, olyannyira, hogy akár már csütörtökön eldöntheti a továbbjutás kérdését.

1x2     
BATE Boriszov Döntetlen Arsenal
7.00 4.33 1.44

Merthogy például klasszis különbség van a felek közt. Mondjuk ezt úgy, hogy a vendégeknél Welbeck, Holding, Bellerín és Papasztatopulosz biztosan nem játszik, míg Xhaka, Ramsey, Aubameyang és Özil kérdőjeles. Igaz, közülük az utóbbi kettő játékára nagy esély mutatkozik, ám, ha mégsem játszanak akkor is klasszisokkal jobb kezdőt tud a pályára küldeni Emery.

Az az Emery, aki biztosan nem tartalékol majd, mivel legközelebb a visszavágón lesz jelenése az Ágyúsoknak, amikor is majd 10 nap leforgása alatt négy tétmérkőzést kell játszania a csapatának. Szóval borítékolható, hogy a párharc két meccséből ezt nyomják meg jobban az angolok.

bet365

Mindezek mellett amíg a vendégek játékba vannak, addig a hazaiak abszolút nem. A BATE ugyanis szinte napra pontosan két hónapja játszott tétmérkőzést, míg az Arsenal ezen intervallum alatt 13-szor lépett pályára.

Ugyan mínusz 6 fokot jósolnak a mérkőzés kezdési időpontjára, ami elméletileg a fehéroroszoknak kedvez, azonban a csapat legjobb góllövője (Szignyevics) a Fradihoz igazolt. Három játékos (Dubajics, Milics, Bessmertyn) érkezett ugyan, ám a szaklapok szerint ők nemzetközi szinten abszolút nem meghatározó játékosok.

Másfél éve az Arsenal oda-vissza simán lenyomta a BATE-t, ősszel angol csapatként a Chelsea tette vele ugyanazt. Ezek, illetve a fentebb elhangzottak tükrében úgy véljük, hogy az Ágyúsok akár többgólos győzelmet is arathatnak Boriszovban, így pedig megéri az Arsenal -1-es ázsiai hendikepre pakolni, hiszen ez a tipp csak hazai siker vagy döntetlen esetén bukik.

  • Arsenal -1 (ázsiai hendikep) @ 1.70    
[2947642] 2019-02-14 18:55:00 BATE Borisov - Arsenalx;
megosztom