Tenisz

Brutális érték van ebben a tippben Fucsovics meccsén

  • Cesc18
megosztom

Két fogadásunk is van Fucsovics Márton rotterdami nyolcaddöntős meccsére a grúz Nikoloz Basilashvili ellen.

Az ATP 500-as rotterdami tenisztorna csütörtöki játéknapjának zárómeccsén lesz érdekelt Fucsovics Márton, tehát nagyjából 21 óra magasságában lép majd pályára a 9. kiemelt Nikoloz Basilashvili ellen, a tét pedig a legjobb nyolc közé jutás. 

Fucsovics nagy formában nyerte első meccsét Rotterdamban. - Fotó: ATP

Fucsovics nagy formában és tele önbizalommal érkezett a holland városba, miután a múlt héten Szófiában pályafutása során másodszor ATP-döntőt játszhatott. Egészen szerdáig kapott pihenőt, így volt ideje a regenerálódásra és az új tornára való felkészülésre.

A szlovák Martin Klizan ellen az első körben zseniálisan jó játékot tett a pályára és 7-6, 6-4 arányban be is tudta húzni ezt az előzetesen 50-50-re adott mérkőzést. 

Fucsovics szervája fantasztikusan működött, az első szettben az első szervák mögött 19-ből 19 pontot nyert meg, míg az egész meccsre levetítve 31/37-tel zárt. 

Klizan nem is tudott csak egy bréket csinálni a meccsen, Marci pedig mindössze két bréklabdával nézett szembe a két szett alatt. 

A rotterdami ATP 500-as versenyen is sikerült győzelemmel kezdenem. Szófia után ez még értékesebb. Egészen más pálya, labda és Klizan személyében egy balkezes ellenfél várt rám, de tudtam alkalmazkodni a körülményekhez.

- írta Fucsovics a Facebook-oldalán

Visszatérve a szervához, amíg Marcinak kiválóan működött, addig Basilashvili rendesen szenvedett, ez pedig annak volt köszönhető, hogy csak 45%-ban ütötte be az elsőket. Komoly fegyvertény, hogy még így is nyerni tudott egy olyan jó fogadó ellen, mint Chung. 

Fogadás a győztesre    
Fucsovics Márton Nikoloz Basilashvili
1.66 2.10

Bár Basilashvili a kiemelt kettejük közül, de Marci jó formája mellett nem mennek el a fogadóirodák és őt hozták ki a mérkőzés favoritjának. 

Mi két fogadásban gondolkozunk. Ahogyan Klizan ellen, úgy most is az over felé hajlunk. Nincs ugyanis rossz formában a grúz sem és nem az jellemző rá, hogy könnyen adná a bőrét. Az over alapja lehet egy tie-breakes szett, amire szintén jó esélyt látunk, főleg, ha Fucsovicsnak olyan jól működik a szervája, mint szerdán. 

Erre a fogadási opcióra eléggé eltérnek az oddsok. Amíg a bet365 50-50-re adja, hogy lesz tie-break vagy sem, addig az Unibetnél 2.25-ös (!) oddson fogadhatunk arra, hogy lesz - ebben pedig brutális értéket látunk.
 

  • Összes tie-break - 0.5 felett @ 2.25    
  • Játékok száma - 22.5 felett @ 1.88    
unibet

 

megosztom