Tipp

Ha eddig nem ültél fel a Browns-bandwagonra, itt az ideje!

megosztom

34-szeres oddsért már most megkötjük az év üzletét! Vagy az év pofáraesését.

Egy 0-16-os szezont követően 2018 novemberére szinte minden megfordult Clevelandben, a csapat november közepére gyönyörűen összekapta magát és végül egy 5-2-es runnal, 7-8-1-es mérleggel zárta le szezonját. Emlékezhetünk rá, hogy az ohiói gárda már az év elején is komoly fejtörést okozott a jóval erősebb csapatoknak, hogy mást ne mondjuk, a nyolc vereségükből négy is 3 vagy annál kevesebb ponttal született meg. De lehet-e egy negatív mérlegű gárdából Super Bowl-favorit a következő évre?

Ha favorit nem is, de mindenképpen olyan csapat igen, amelyre megéri 34-szeres szorzóért fogadni. Botorság lenne ugyan mindenért Hue Jackson mestert hibáztatni, de mégis úgy tűnik, az ő távozásával újjászületett Cleveland és jövőre Freddie Kitchens irányításával minimum playoff-esélyes gárda jön össze a Brownsnál.

Kareem Huntban nagyon bízunk - Fotó: Archív

A sikergyár alapja természetesen az a Baker Mayfield, aki már újonc évében megdöntötte Peyton Manning TD-rekordját, pedig három mérkőzésen nem is kezdett. A Heisman-győztes QB kiváló számokkal zárta le az esztendőt, franchise irányítóként pedig szinte kötelessége évről évre tovább fejlődnie.

Mayfield már tavaly is remek szezont produkált egy közepesen erős elkapósorral, most viszont egy olyan segítséget kapott maga mellé, aki még jobban leveheti a terhet a válláról. A Browns ugyanis hétfő este leigazolta azt a Kareem Huntot, aki nőverő botránya miatt Kansasben partvonalon kívülre került, ám előtte igen jó félszezonja volt, hiszen 11 meccsen 14 TD-t is szerzett - 7-et a földön, 7-et pedig levegőben. Az egyelőre még kérdéses, hogy az NFL hány mérkőzésre is meszeli el Huntot, de ha képes lesz hasonlóan erős teljesítménnyel előrukkolni új csapatában is, mint a Chiefsben, akkor az év fogása lehet.

Úgy tűnik, nagyon komolyan gondolják Clevelandben, hogy levetkőzik az örök vesztes titulust. A Mayfield-Chubb-Hunt trió támadásban nagyot alkothat, a védelemben pedig a harmadéves Myles Garrettől, a '17-es 1/1-es draftolt sztártól várhatunk nagy dolgokat jövőre.

Mindezek fényében némi aprót bőven megér a Browns nyeretése, hiszen egyrészt az odds csökkenni fog, másrészt pedig szezon közben remélhetőleg bőségesen lesz lehetőségünk kiszállni a fogadásból.

hatharom.com
Cleveland Browns nyeri a Super Bowlt
bet365 @34.00
megosztom