Tenisz

Speckó tippünk van a két francia meccsére

  • Cesc18
megosztom

Meglepően jó oddson fogadhatunk Jo-Wilfried Tsonga és Jeremy Chardy ütközetén arra, hogy lesz tie-break.

Pénteken a negyeddöntős összecsapásokkal folytatódik a küzdelem Montpellier-ben. A franciák elég jól állnak, hiszen három játékosuk is bejutott a legjobb nyolc közé, közülük ráadásul Jo-Wilfried Tsonga és Jeremy Chardy egymással csap össze, így biztosan lesz gall teniszező az elődöntőben is. 

Fogadás a győztesre    
Jo-Wilfried Tsonga Jeremy Chardy
1.36 3.20

A fogadóirodák erősen Tsonga továbbjutása felé hajlanak, ami az éppen aktuális világranglistás helyük alapján elég viccesen mutat - Chardy a 35., Tsonga a 210. -, de természetesen ennek pont semmi jelentősége nincs, hiszen a korábbi Grand Slam-döntős francia tavaly éppen ezen torna után 7 hónapot kényszerült kihagyni.

Tsonga kezdi megtalálni a játékát. - Fotó: ATP

Tsonga nem kezdte rossz formában a szezont, ugyan az Australian Openen a második kör után csomagolni kényszerült, de pechjére a későbbi bajnok Novak Djokoviccsal találkozott, aki ellen nem sok sansza volt a győzelemre. 

A februári tornákat csípni szokta Tsonga, teremben a mezőny egyik legerősebb játékosa. Két honfitársát győzte le eddig Montpellier-ben. A fiatal Ugo Humbert ellen vért izzadt az első körben, majd a 16 között Gilles Simont már egy fokkal könnyedebben gyűrte le. 

Chardy személyében most egyik cimborájával találkozik, a Davis Kupában is harcoltak már egymás oldalán. Bár legutóbb 2014-ben randevúztak, de elég jól ismerik a másik gyenge pontjait és erősségeit. 

Chardy sem örvend rossz formának, és bár kedvese miatt Londonba tette át a székhelyét, azért még mindig hazai torna ez a számára is. 

Az első adogatásuk brutálisan hatékony, így az lesz a kulcs, hogy ezt milyen százalékban tudják behozni. Győztesre itt nem tippelnénk, az over felé viszont erősen kacsingatunk, még úgyis, hogy a bukik 23.5-nél húzták meg a határt.  

Szintén tetszetős, hogy összehoznak legalább egy tie-breakes szettet. 

Erre az opcióra az Unibet meglehetősen magas, 1.49-es oddsot ad, míg például a bet365-nél csak 1.36-ért fogadható.

A korábbi három kemény pályás meccsükön egyébként mindig volt legalább egy tie-breakes szett. Tsonga pedig idén egyedül Djokovics ellen nem játszott rövidítéses játszmát, a többi hét fellépésén igen. 

Jo-Wilfried Tsonga-Jeremy Chardy
hatharom.com
Összes Tie-break - 0,5 felett
1.49 @    
Fogadási határidő:20:45
unibet
megosztom