La Liga

Erős tippet találtunk a madridi derbire

  • ivan
megosztom

Szombat délután Atlético Madrid - Real Madrid rangadót rendeznek a spanyol ligában. Találtunk egy ígéretes bet365-tippet.

A hétvége talán legnagyobb meccsét rendezik szombaton a Metropolitanóban, ahol a két madridi gigász, az Atlético és a Real méri össze erejét. A bukiknál valamivel a Matracosokat favorizálják, ami tekintve a tabellán elfoglalt helyezést,valamint a két csapat ebben a felállásban született közelmúltbeli eredményeit, reális is lehet.

1x2     
Atlético Madrid Döntetlen Real Madrid
2.37 3.25 3.10

Bár az Atlético múlt hétvégén 1-0-ra kikapott a Betis otthonában, összességében nincs rossz formában a gárda, hiszen azt megelőzően októberben a Dortmundtól szenvedett utoljára vereséget. A Real Madrid is jó szériát fut, viszont a Barcelona elleni hétközi mérkőzés - tekintve, hogy full csapattal játszott - biztosan kivett a játékosokból.

A várható felállások terén nem várható sok meglepetés, az Atléticóba visszatérhet Godín, Saúl és Correra is ott lehet a kezdőben, akárcsak Álvaro Morata. A spanyol támadó egykori reálosként biztosan motivált lesz, Diego Costa pedig még nincs 100 százalékos állapotban.

A Real háza táján Llorentén kívül minden ász hadra fogható, így hasonló csapatot várunk, mint szerdán a Nou Campban.

Egymás elleni eredmények
Mérkőzés Lapok száma
Real Madrid - Atlético Madrid 1-1 3-4
Real Madrid - Atlético Madrid 2-2 (2-4) 3-2
Real Madrid - Atlético Madrid 1-1 2-3
Atlético Madrid - Real Madrid 0-0 6-2
Atlético Madrid - Real Madrid 2-1 4-2

Mire érdemes fogadni?

Sem a végeredmény, sem pedig a gólok számát illetően nem vagyunk magabiztosak ezen az összecsapáson.

A lapok számát illetően is elég jó a bukik határa, hiszen +/-7.5 lapon húzták meg az egál vonalat. Ez első ránézésre nekünk underesnek tűnik, ugyanakkor egy piros lap keresztül is húzhatja a számításainkat.

Viszont, amit picit furcsálltunk, hogy a laphendik terén az Atlético volt az underdog (1.93-ról, 1.72-re esett az odds), ami a két csapat utolsó öt egymás elleni meccsét is figyelembe véve elég meglepő.

Simeone csapatának stílusa mindenki számára ismert, 3-4 játékos is potenciális "lapos", míg a másik oldalon Casemiro és Ramos a leginkább esélyes.

Mostani tippünk a legutóbbi öt meccsből négyszer sült, közel kettes szorzóért teszünk rá most is egy próbát.

 

  • Büntetőlapok - ázsiai hendikep - Atlético Madrid +0@1.73   
Mit gondoltok, jönni fog a tipp?

 

 

 

 

[2844795] 2019-02-09 16:15:00 Atlético Madrid - Real Madridx;
270042

 

megosztom