Tippjáték

Mi lesz a Van Gerwen-Smith meccs eredménye? - Premier League darts tippjáték

megosztom

Tippeld meg a világbajnoki finálé visszavágójának pontos eredményét és nyerj Logibet előfizetést és Mikront.

Február 7-én, csütörtökön kezdetét veszi a 17 fordulóból álló Unibet Premier League-szezon. A világbajnokság mellett ez az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő verseny, a honi darts-fanatikusok szívéhez pedig pláne közel áll, hiszen a Sport Televíziónak köszönhetően hétről hétre a kényelmes fotelünkből nézhetjük, ahogyan a világ legjobbjai egymásnak feszülnek. 

Oldalunk idén is kiemelt figyelmet szentel a versenynek, így minden forduló előtt egy tippötletekkel tűzdelt beharangozót olvashattok, illetve egy tippjátékra is invitálunk benneteket, melyben a dartstudásotokat tesztelhetitek hétről-hétre, természetesen értékes nyereményekért cserébe. 

Az első forduló párosításai közül kiemelkedik Michael van Gerwen és Michael Smith meccse. Ez nem csak a 2019-es világbajnoki finálé visszavágója, hanem a tavalyi Premier League döntőé is. A világelső holland mindkét meccset lesimázta, vajon ezúttal mire lesz képes a fiatal angol?

Tippeld meg, hogy mi lesz a pontos eredmény Van Gerwen és Smith meccsén. Voksolni az alábbi kép alatt a legördülő mező és a Tippelek! gomb segítségével tudtok.

 

20190205151852


Nyeremény:

  • 1 hónapos Logibet előfizetés
  • 180 Mikron
     
unibet
A játék menete és részvételi feltételei
Tippeld meg a Michael van Gerwen-Michael Smith meccs pontos eredményét.
 
Tippelési határidő: 2019. február 7, 21:00
 
Az a felhasználó nyer, aki eltalálja a mérkőzés pontos eredményét.
 
Több jó tipp esetében a gyorsabban tippelő játékos nyer.
 
Egy felhasználó csak egy tippet adhat le.
 
Nyeremény: 1 hónapos Logibet előfizetés + 180 Mikron
megosztom