NB I

Ezt a két tippet az oddsok miatt már most érdemes pakolni?

megosztom

Érdekes fordulót rendeznek a hétvégén az NB I-ben, az Újpest - Fradi árnyékában két tippen is megakadt a szemem.

Honvéd - Puskás Akadémia

Nagy meglepetést okozott a Puskás a hétvégén, hiszen sima 3-0-ra verte a címvédő Vidit. A tavaszi szezont már Radoki Jánossal játszó felcsúti csapat fizikálisan igencsak rendben volt, ami köszönhető a jól sikerült felkészülésnek, amelynek során számos erős ellenféllel meccseltek.

A Honvéd sem állt távol a pontszerzéstől a Groupama Arénában, ám Supka Attila együttese végül Böde áldozata lett, aki a hajrában megszerezte a győzelmet a listavezetőnek.

A "Puskás-örökség" miatt a két klub viszonya közismerten feszült, így ez a párharc komoly presztízsmeccsé alakult az elmúlt években.

A bukinál a tabellán 3. helyen álló Honvéd egyértelmű favoritnak számít, ám szerintem ennél árnyaltabb a kép. A Honvéd ugyan a helyezések alapján tényleg sokkal van a Puskás előtt, de pontszámban már csak öt egység az előnye, ami ebben a ligában nem számít soknak.

Ott van továbbá a forma is, amiben a Puskás messze veri a fővárosi alakulatot, ha utolsó öt fordulót nézzük, akkor nyolc ponttal többet szerzett a Felcsút.

unibet

Ne felejtsük azt se, hogy a kispestiek az MTK-pályán játsszák a hazai meccseiket és mindössze a Debrecent és a Diósgyőrt tudták itt legyőzni.

Én azt gondolom, hogy ez a párharc sokkal kiegyenlítettebb lehet, mint azt a szorzók súgják. A magyar irodában 1.80-ért kínálják a hazait, míg az Unibetnél csak 1.65 ugyanez a kimenetel. az X2 1.84 előbbi és 2.20 az utóbbi helyen.

Szerintem itt pontosabb a Tippmix oddsa, így az Unibetnél ev-s fogadást lehet kötni az underdogra, például egy +0,75 vagy +1 ázsiai hendikep formájában. 

 

  • Tipp: Puskás Akadémia +1 AH@1.65    

 

Mezőkövesd - MTK

Hasonló oddskülönbségek vannak a Mezőkövesd - MTK találkozón is. Itt mindkét irodában a borsodiak az esélyesebbek, de amíg a TMP-n 2.20-ért mérik Kuttor Attila együttesének sikerét, addig az Unibeten 2.60-ért.

A Mezőkövesd az idei szezonban csak a Fradi és a Honvéd ellen kapott ki odahaza, egy masszív, rakkolós gárda épült fel, ami szerintem az MTK ellen is esélyes a pontokra, főleg úgy, hogy ősszel Budapesten is jó volt egy 2-2-re.  Az 1X 1.33 a magyar és 1.45 a netes bukinál, ami a margint leszámítva is jelentős különbség, szóval ha a kövesdiek felé húzunk, akkor itt játszani.

  • Tipp: Mezőkövesd +0,5 (@1.45) vagy Mezőkövesd +0,25 (@1.60)    

 

Mit gondoltok?

 

2019-02-09;212
268681

 

megosztom