Női kézi BL

Igen egyoldalú lehet az FTC-Győr csúcsrangadó

megosztom

Egy hónapja hattal nyert hazai pályán az ETO, ez ezúttal is benne van a meccsben, főleg, hogy a felek Érden játszanak.

A Győr ezúttal is magabiztos sikert arathat az FTC ellen. - Fotó: Facebook

Igazi kézicsemegére van kilátás szombat délután, hiszen a női kézilabda-Bajnokok Ligája középdöntőjében a két magyar kirakatcsapat, a Ferencváros és a Győr méri össze tudását. Azonban véleményünk szerint ez a mérkőzés csak papíron lesz rangadó, ugyanis minden amellett szól, hogy az ETO újfent magabiztosan győzi le az FTC-t.

1x2    
FTC Döntetlen Győr
6.00 11.00 1.22

A felek legutóbb napra pontosan egy hónapja, Győrben találkoztak, és akkor a házigazda a mérkőzést végig uralva, 39-33-ra tudott nyerni. Azon a meccsen mutatkozott be a kisalföldieknél Crinea Pintea, aki extázisban játszik hétről hétre, a Fradinak hat, a CSM Bukarestnek egy hete kilenc gólt lőtt. Nem csak a román beállós, hanem maga a csapat is szárnyal, hiszen eddig valamennyi tétmeccsét (!) megnyerte idén. Noha a CSM ellen Fodor Csenge komoly sérülést szenvedett és 2-3 hónapra kidőlt, az ETO tudja pótolni játékát. Köszönhetően annak, hogy nagyon együtt vannak Danyi Gáborék, minderről bővebben ide kattintva tudsz olvasni.

bet365

Ami a Fradit illeti, Elek Gábor együttese is jó passzban összességében, de meg sem közelíti a Győr szintjét. Minderre jó példa az, hogy amíg az ETO egy hete kivégezte a Bukarestet, addig a Ferencváros csak a második félidő második felében kerekedett a Thüringer együttese fölé, amely gárda a leggyengébbnek számít perpillanat a Bajnokok Ligájában.

Ráadásul komoly hátránnyal indul az FTC, hiszen ezúttal nem az oroszlánbarlangban - Elek Gyula Aréna - fogadja a kisalföldi alakulatot szombaton, hanem semleges pályán, Érden. Márpedig eddig az érdi sportcsarnokban eddig nem sziporkázott a Fradi a BL-ben, a Kristianstad ellen az utolsó másodpercben nyert, a Bietigheim ellen is a végjátékban győzött, a fentebb említett CSM Bukarest ellen pedig hat góllal kikapott.

Az eddigieken túl a jóval minőségibb és egységesebb játékoskeret is a Győr mellett szól, vagyis egyáltalán nem lennénk meglepődve, ha a hétvégén újfent kijönne a felek közti tudásbeli különbség és Stine Oftedalék legalább négy góllal nyernének

  • Tipp: Győr -3,5 @ 1.65    
megosztom