Premier League

Erős kombit gyúrtunk össze a hétvégére - tippek a PL-re

megosztom

Szombaton és vasárnap a Tottenham és a Manchester United együtteseinek bajnokijaival nyernénk Angliában.

A Tottenham ezúttal a Newcastle együttesét győzheti le. - Fotó: Twitter

Tottenham-Newcastle
Tipp: Tottenham
Odds: 1.44 @ bet365

Noha szerdán sokáig úgy tűnt, hogy a Tottenham a többi nagy csapat sorsára jut, és nem tud nyerni a hétközi játéknapon, a huszáros hajrának köszönhetően végül megfordította a Watford elleni mérkőzést, ami által a forduló egyik legnagyobb nyertese lett.

A Spurs a győzelemnek köszönhetően két pontra jött fel a Manchester Cityre és az éllovas Liverpool is lőtávolon belül, hét egységre van. A gárdának egyébiránt úgy kellett a Watford elleni siker, mint egy falat kenyér a múlt heti dupla vereség, és dupla kupabúcsút követően.

A Newcastle nagyvadat ejtett hétközben, a Manchester Cityt győzte le ugyanis hazai pályán, méghozzá úgy, hogy az első percben már Guardiola alakulatánál volt az előny. Ez önbizalomra adhat okot Benítezéknek, azonban házon kívül nem megy nekik, főleg a gigaklubok otthonában, továbbá jó pár - vélhetően nyolc - játékosára sem számíthat a spanyol tréner.

A Tottenham a felek elmúlt három egymás elleni meccsét rendre megnyerte, és még Kane és Alli hiányában is minőségibb csapattal rendelkezik, mint a Szarkák, illetve hazai pályán játszhat. Ezeket összegezve pedig azon a véleményen vagyunk, hogy a londoni alakulat behúzza a találkozót, és tovább tapad az első két helyezettre.

[2782202] 2019-02-02 13:30:00 Tottenham Hotspur - Newcastle Unitedx;
bet365

Leicester-Manchester United
Tipp: Több, mint 1,5 gól
Odds:  1.25 @ bet365

Megszakadt a Manchester United nagy sorozata, hiszen nyolc sikert követően csak döntetlenre volt jó hazai pályán a Burnley ellen. Igaz, Solskjaerék az iksznek is örülhettek, hiszen a 81. percben még 2-0-ra égtek az Old Traffordon...

A Leicester is döntetlent játszott szerdán, a City ugyanakkor hatalmas bravúrt vitt véghez, mivel a Liverpool otthonából csent el egy pontot. A Rókákra ráfért már az a pontszerzés, hiszen azt megelőzően zsinórban háromszor is kikaptak.

Összegében ha úgy nézzük, mindkét fél jól hangolt a találkozóra, így pedig egy jó meccs kerekedhet ki a felek vasárnapi ütközetéből. Ez egyébként is jellemző erre a párosításra, a gárdák az utolsó 10 egymás elleni meccsükön 36 gólt hoztak össze úgy, hogy ezek egyik sem született két találatnál kevesebb. A minimum két gólra pedig most is jó esély van a formák végett, illetve amiatt, hogy mindkét tréner közel a legjobbjait tudja csatába küldeni.

[2782200] 2019-02-03 15:05:00 Leicester City - Manchester Unitedx;
hatharom.com
Tottenham-Newcastle Tottenham
Leicester-Manchester United Több, mint 1,5 gól
1.80 @ bet365
Fogadási határidő: szombat, 13:30
megosztom