Olasz foci

Egy ilyen őrült héten nyugodtan mi is fogadjunk őrültségre

  • varin
megosztom

Az Inter és a Lazio csatáján az eddigiek alapján nem érdemes finomkodni a szorzóval.

   
Inter Döntetlen Lazio
2.10 3.50 3.30

A Fiorentina, a Milan és az Atalanta már bejutott a legjobb négy közé az Olasz Kupában, a triumvirátushoz csatlakozhat az Inter vagy a Lazio csütörtökön este. Azt azonban nem állíthatjuk, hogy az első három negyeddöntő ne lett volna pokolian kiszámíthatatlan, így talán érdemes a mai találkozón is valami őrültségre fogadni.

Persze nem is biztos, hogy az Inter gólgazdag mérkőzésen való nyeretése olyan ördögtől való ötlet, hiszen a Nerazzuri az egyik kedvenc ellenfelével találkozik, az alábbi tipp pedig az utolsó hat mérkőzésből háromszor is zöldült.

Igaz, hogy a kupa talán inkább a rómaiaknak fontosabb, hiszen az Internek a top3 a célkitűzése jelenleg, de három fájó bajnoki pofont követően érkeznek Inzaghi fiai az északi iparvárosban. Előbb a Torino rabolt pontot az Olimpicóban, majd Nápolyban szenvedtek vereséget, végül a Juventus nyert úgy a fővárosban, hogy a Lazio tulajdonképpen végig dominálta azt a 90 percet, de Ronaldóék tudtak hátrányból fordítani.

[2943952] 2019-01-31 21:00:00 Inter - Laziox;10

Ami a hiányzókat illeti, az Internél Vrasljko (13/0) és Baldé (21/4) nem játszhat, a Laziónál pedig Marusic (18/1), Patric (8/0) és Luiz Felipe (16/1) maródiak.

"Szeretnénk a nem túl jó bajnoki eredményt követően a kupában javítani. Fontos számunkra az Olasz Kupa, hiszen kevés győzelemmel is lehet trófeát szerezni" - összegezte röviden Nainggolan a csapat motivációját.

Tény, hogy két gyengébb formában lévő csapat találkozik, de most mindkét fél kijavíthatja az elmúlt hetek csúnyább foltjait. Az Olasz Kupa mezőnye távolról sem verhetetlen, a Juve és a Napoli kiesésével teljesen nyílt lett a küzdelem. Jelenleg mi inkább a hazaiakat favorizálnánk az elmúlt évek eredményei miatt, ha pedig a szokásos forgatókönyv szerint játszanak majd a felek, akkor igen zsíros oddsot zöldezhetünk be a nap végén.

hatharom.com
Bet Builder: Inter 2 gól felett + Inter nyer + 4 lap felett
bet365 @7.50
[2943952] 2019-01-31 21:00:00 Inter - Laziox;
megosztom