Bulvár

Fogadjunk, hogy mekkora botrányt okoz majd ez a reklám - 1.72-es tippünk van

  • varin
megosztom

Az új Gillette-reklám kiverte a biztosítékot a férfiaknál. Naná, hogy most fogadhatunk is a hatásokra.

17 nap alatt 23 millió megtekintésnél és 400 ezer hozzászólásnál tart az a Gillette-reklám, amely gyakorlatilag egy az egyben sztereotipizálja a férfiakat. A 108 másodperces videó nagyon sok helyen beszédtéma jelenleg, annak hatásaira pedig az    -nél akár fogadhatunk is.

A borotválkozási termékeket gyártó cég gyakorlatilag az egész férfitársadalmat úgy állítja be, mint amely rendszeresen nőket zaklat, másokat bántalmaz és ennek immáron gátat kell szabni. Mindenképpen érdemes megnézni a kisvideót, amely eddig majdnem kétszer annyi negatív értékelést kapott, mint pozitívat. A videó témájáról való vitázást meghagynám a kommentrészlegre, bizonyosan sokan nem hagyják majd szó nélkül (akár pro, akár kontra) a látottakat, mindenesetre az Unibetet megihlette a téma és fogadásokat ajánl a reklámmal kapcsolatban.

Mint említettem 17 nap alatt 23 millió megtekintést hozott a film, 1.65-ös oddson pedig arra szavazhatunk, hogy az év végéig meglesz a 100 millió.

Fotó: Glamour

A sok negatív felhang ellenére a Gillette kiáll a reklám témája és üzenete mellett, így nem csoda, hogy 51-szeres annak a szorzója, hogy közleményben kérnek bocsánatot miatta és vissza is vonják azt. Donald Trump szereplése 6-szoros pénzt ígér, ha pedig posztol valamit a Twitterére azzal kapcsolatban, az már 11-szeres pénzzel kecsegtet. A buki szerint az sem valószínű, hogy a reklám miatt visszalép egy sportoló is a céggel kötött szerződésétől, hiszen ennek a szorzója 26.00.

A legjobb fogadásnak egyébként az tűnik, hogy március 31-éig eléri majd az 1 millió kedvelést a videó, hiszen ha 17 nap alatt összejött 742 ezer, akkor papírforma szerint a következő 60 napban nem kéne gondot okozzon a maradék 258 ezer. Én mindenesetre a meggyőződésem ellenére is nyomtam rá egy lájkot, hogy ezzel is közelebb kerüljek a behúzott tipphez :)

hatharom.com
Eléri az 1 millió kedvelést a YouTube-on március 31-ig
Unibet @1.72
unibet
megosztom