Coppa Italia

Jöhet kétszer egymás után az under? Szavazásra fel!

megosztom

Négy napon belül másodszor néz farkasszemet a két itáliai gigász és ezúttal több gólra számítunk, mint szombaton.

A Milan ezúttal az Olasz Kupában fogadja a Napolit és az oddsok alapján a negyeddöntős párosítás rendkívül szorosnak ígérkezik. Vajon Gennaro Gattuso újra meg tudja állítani a nápolyi gépezetet? Vajon Ancelotti ezúttal előrukkol a tutival volt csapata ellen? Hamarosan minden kérdésre választ kapunk.

1x2     
Milan Döntetlen Napoli
3.25 3.25 2.25

A Milan számára akadnak pozitív előjelek a keddi összecsapás kapcsán. Egyrészt az utóbbi három évből kétszer a kiírás döntőjéig meneteltek a vörös-feketék. Az utóbbi időben ráadásul otthon különösen jól futottak a Copában, igaz a bajnokságban sem lehet rájuk túl nagy panasz. Ráadásul az utóbbi két hazai meccsüket egyaránt 0-0-ra hozták a Napoli ellen Gattuso fiai, akik tehát már nagyjából tudják a dél-olaszok ellenszerét.

A szombati meccsen egyébként szerencséje is volt a Rossonerinek és Carlo Ancelotti ezt eléggé bánta. "Végig uraltuk a meccset, de a gól nem jött össze. Mit mondhatnék még? A fiúk megtették, amit megbeszéltünk. Talán magasabb iramra kellett volna kapcsolnunk, de volt egy rakás helyzetünk, csak nem sikerült megtörni a jeget. - mondta Ancelotti, aki kitért érzéseire is excsapatával kapcsolatban. 

Már többször elmondtam, hogy rengeteg emlék tör fel bennem, amikor ide érkezem. Ha választhatnék, soha nem akarnék az AC Milan ellen játszani.

Jelenlegi együttese, a  Napoli mellesleg az utolsó csapat, amely a Juventus dominanciája előtt meg tudta nyerni a kupát. Hamsíkék még 2014-ben hódították el a serleget, ám azóta megszenvedtek évről évre a diadal felé vezető úton. Mindenesetre az oddsmesterek szerint az elődöntőbe jutásra jelenleg esélyesebbek, mint milánói ellenfelük.

Fogadás a győztesre    
Milan  Napoli
2.10 1.66
Fogadási határidő: 20:45
[2943951] 2019-01-29 20:45:00 AC Milan - SSC Napolix;5

Ahogy azt az egymás elleni meccseikből láthatjuk, az utóbbi öt összecsapáson három alkalommal született over, kétszer pedig a korábban említett gól nélküli döntetlen. Nehéz elképzelni,hogy harmadjára is összejöjjön a 0-0, viszont az under továbbra is az esélyesebb forgatókönyv. 

A döntést azonban ezúttal rátok bízzuk. Good luck!

 

Milan-Napoli - Gólszámx;

 

 

 

 

[2943951] 2019-01-29 20:45:00 AC Milan - SSC Napolix;
megosztom