Australian Open

Tippötletek a Djokovics-Nadal döntőre, amivel kiveheted a részed a 3 millió forintból

megosztom

Mutatunk 5 tippet, ha bármelyiket megjátszod, esélyed nyílik a 10 darab, 300 ezer forintos pénznyeremény egyikére.

Magyar idő szerint vasárnap 9:30-kor rendezik Melbourne-ben az Australian Open férfi döntőjét, melyben Novak Djokovics és Rafael Nadal méri össze a tudását. Korábbi cikkünkben már górcső alá vettük az esélyeket és egy viszonylag rizikómentes tippet is adtunk erre az álomdöntőre, most pedig további ötleteket adunk, hogy mire érheti még meg fogadni, amikkel nem mellesleg az Unibetnél extra pénzre lehet szert tenni. 

Tudniillik, ahogyan arról korábban írtunk, az Unibet az Australian Open minden játéknapján 1,5 millió forintot oszt szét azon játékosok között, akik legalább 1 AO-meccset tartalmazó fogadást kötöttek az adott játéknapra. Az utolsó játéknapon duplázódik a nyereményalap, tehát 3 milliót dobnak szét. 

Minél több szelvényt ad fel valaki, annál nagyobb eséllyel indul a 10 darab, 300 ezer forintos pénznyereményért. 


Hogyan működik?

 • Ha nincs még Unibet-számlád, akkor kattints ide a regisztrációhoz.
 • Fogadj legalább 1500 Ft értékben az Australian Open eseményeire, hogy egy jegyet kapj a sorsolásra - mérkőzés előtti és élő fogadások is számítanak.
 • Minden nap korlátlan számú jegy szerezhető.
 • Minden meccsnap végén 10 szerencsés nyertest sorsolnak ki.

 

Tippötletek 

Az Unibet az egyik legszélesebb kínálatot adja a férfi döntőre, így bőven van miből szemezgetni. 

A legbiztosabb tipp, amit már korábban is vázoltunk, vagyis a 3,5 szett fölé. Nem volt ugyanis még olyan egymás elleni Grand Slam-döntője Djokovicsnak és Nadalnak, ami nem 4 vagy 5 szettben ért volna véget, pedig hét effajta trófea sorsa is köztük dőlt el. 

De, ha már 3,5 szett fölé, akkor kacsingathatunk a 40,5 játék fölé tippel is, bár itt már messze nem olyan biztató a statisztika, hiszen mindössze 1 olyan döntőjük volt, ahol megugrották ezt a határt, igaz, az éppen Melbourne-ben volt a 2012-es döntőjüknél. Viszont a formájuk alapján valami hasonlóan epikus meccs várható most is, mint hét éve, így érdemes a statisztikákkal szembemenni. Alternatív line-ban is gondolkozhatunk, a 32.5 fölé például igencsak bukhatatlannak tűnik. 

Az Unibetnél lehetőségünk van speciális piacokon is fogadást kötni, ilyen például, hogy hány percig tart majd a mérkőzés vagy éppen hány ász lesz. Előbbire 205.5 a line, míg utóbbira 16.5. A percnél az over felé érdemes elmenni, hiszen egyikük sem az a kapkodós típus a szervák előtt, várhatóan nem a rövid labdamenetek dominálnak majd, illetve alapból hosszú meccset várunk. Ami az ászokat illeti, ott inkább az underre tennénk. Mindketten jól ismerik a másik szerváját és mindketten jól is fogadnak. 
 

 • Szettek száma - 3.5 felett @ 1.42 
   
 • Játékok száma - 32.5 felett @ 1.25 
   
 • Játékok száma - 40.5 felett @ 1.73
   
 • Összes perc - 205.5 felett @ 1.70
   
 • Ászok száma - 16.5 alatt @ 1.78
unibet

 

megosztom