Angol foci

Hihetetlen lehetőség előtt a Chelsea

megosztom

A Tottenham legjobbjai nélkül várja az elődöntő visszavágóját, így pedig a Chelsea a toronymagas favorit.

Igen komoly lehetőség előtt állnak Sarriék. - Fotó: Twitter

A tét óriási, ugyanis amely csapat átverekszi magát a másikon, az játssza a sorozat fináléját február 24-én a Manchester City ellen a Wembley-ben. Erre pedig szerintünk a Chelsea-nek van nagyobb sansza, ugyanis hiába veszítette el az odavágót 1-0-ra, a Tottenham legjobbjai kihagyják a visszavágót.

1x2     
Chelsea Döntetlen Tottenham
1.61 4.10 6.00

Pochettino mester igen szerencsétlen helyzetben van, mivel Kane után másik klasszisa, Alli is megsérült, míg mellettük Szon az Ázsia Kupán van, így ő is kihagyja a csütörtöki találkozót. A Sissoko, Wanyama, Lucas trió papíron felépült, megkezdte az edzéseket, azonban meglepő lenne, ha kezdene bármelyikőjük is.

Nélkülük pedig nem képvisel magas szintet a Spurs, hétvégén is szenvedett a Fulham otthonában, amit jól példáz, hogy azt a találkozót a 93. percben húzta be. Azon a meccsen például Llorente kezdett elöl, de nem az ellenfél, hanem a saját kapuja előtt volt veszélyes, hihetetlen, de öngólt (!) szerzett. A spanyol pedig most is kezdő lehet, mivel nincs más, akit bevethetne Pochettino, rajta kívül a kapuban Gazzaniga védhet, de az a Dier is kezdhet, aki sérülést követően mindössze 12 percet játszott a vasárnapi ütközeten, sőt még Nkoudou is szerepet kaphatnak, akinek az egész szezonban 33 perce van tétmeccsen...

bet365

Nincs tehát könnyű helyzetben a Spurs, még úgy sem, hogy a Chelsea sincs élete formájában. A Kékek ugyanis a hétvégén városi rangadót buktak az Arsenal otthonában, és Sarri kifakadt játékosaira, hogy mennyire motiválatlanok voltak egy presztízsmeccsen.

A motiváltsággal vélhetően ezúttal nem lesz probléma, hiszen egy sorozat fináléja a tét, ráadásul nyerniük kell Hazard-éknak, ha ott akarnak lenni a döntőben, köszönhetően az első meccs eredményének. A Chelsea-ből ráadásul csak Van Ginkel és Loftus-Cheek nem lesz bevethető, illetve a friss igazolás, Higuaín.

Hétvégén FA Kupa meccseket rendeznek, így a házigazda nem tartalékol majd, komoly hiányzója nincs, így a felemás formája ellenére is igen komoly favorit csütörtökön. Mindemellett a sorozat szabályzata - nem számítanak az idegenben lőtt gólok, így egy esetleges Tottenham-gól esetén sem szállnak el az esélyei Sarriéknak - is a Chelsea-nek kedvez, így igencsak megéri a hazaiakra fogadni ezen a városi rangadón.

A bátrabbak, akár hendikeppel is fogadhatnak a Chelsea-re, mivel, ha a rendes játékidő végén, összesítésben döntetlen lenne, akkor nem kerülne sor hosszabbításra, hanem egyből büntetőrúgások következnének, ami pedig nagyon jól tudjuk, hogy jókora lutri.

  • Chelsea @ 1.61    
[2949344] 2019-01-24 20:45:00 Chelsea - Tottenham Hotspurx;
megosztom