Sportműsor

Chelsea-Tottenham, Arsenal-Manchester United, tenisz, kézi-vb - ezekre figyelj a hétköznapokon

Mutatjuk, mely sporteseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hétköznapokon.

Labdarúgás, Topfoci

Angliában szerdán és csütörtökön a Ligakupa elődöntőinek visszavágóit rendezik. Előbb a Burton-Manchester City (H: 17.00 D: 11.00 V: 1.10) mérkőzés kerül terítékre, ami formalitás lesz, hiszen az odavágót 9-0-ra (!) nyerte meg Guardiola alakulata.

A csütörtöki, Chelsea-Tottenham (H: 1.75 D: 3.80 V: 4.33) biztos, hogy izgalmasabb lesz, főleg, hogy a Spurs mindössze 1-0-ra nyerte az odavágót. A     szerint a Chelsea a visszavágó komoly esélyese.

Péntektől pedig az FA Kupára fókuszálunk a szigetországban, a tét pedig a legjobb 16 közé jutás. Az újabb forduló nem is akármilyen találkozóval kezdődik, hanem a kör legnagyobb meccsével, vagyis az Arsenal-Manchester United (H: 2.37 D: 3.50 V: 2.80) összecsapással! A találkozó tipikusan háromesélyes, amit a bukmékerek is megerősítenek szorzóikkal.

A spanyoloknál is a kupa játssza a főszerepet a hétköznapokon, ugyanis a negyeddöntők első mérkőzései kerülnek sorra. A Barcelona szerdán Sevillába (H: 4.25 D: 3.90 V: 1.73), míg a Real Madrid a Gironát fogadja csütörtök késő este.

Olaszországban a múlt szerdán a Szuperkupáért viaskodó Milan és a Juventus soros bajnoki mérkőzése hétfőre maradt. A milánóiak szokatlan időpontban, délután háromkor lépnek pályára a Genoa (H: 3.20 D: 3.20 V: 2.37) otthonában, ahol az oddsmesterek szerint ki-ki meccs vár rájuk. A Juventus viszont újabb sikert arathat, hiszen hazai pályán az utolsó helyezett Chievo (H: 1.11 D: 10.00 V: 21.00) csapatát fogadja.

A németeknél a szokásos péntek esti Bundesliga meccs kerül terítékre, ami ezúttal a Hertha-Schalke (H: 2.90 D: 3.25 V: 2.40) ütközet lesz. Dárdaiék ezúttal tehát hazai pályán játszanak, ám a bukik szerint, ha egy hajszálnyival is, de esélytelenebbek, mint a gelsenkircheniek.

  • Burton-Manchester City, DIGI Sport1, szerda 20:45
  • Chelsea-Tottenham, DIGI Sport1, csütörtök 20:45
  • Arsenal-Mancheter United, péntek 20:55
  • Sevilla-Barcelona, szerda 21:30
  • Real Madrid-Girona, csütörtök 21:30
  • Genoa-Milan, DIGI Sport1, hétfő 15:00
  • Juventus-Chievo, DIGI Sport1, hétfő 20:30
  • Hertha-Schalke, Sport TV1, péntek 20.30

 

Fokozódnak az izgalmak a férfi kézilabda-világbajnokságon. - Fotó: Facebook

Tenisz, kézilabda

Folytatódik az év első tenisz Grand Slamje, az Australian Open. A tornán fokozódnak az izgalmak, hétközben egyre nagyobb meccseket rendeznek, mivel a hétvégén már a döntők következnek.

A kézilabda szerelmesei sem unatkoznak majd, hiszen a férfi világbajnokságon is felpörögnek az események. Az előttünk álló napokban komolyabbnál komolyabb rangadók kerülnek terítékre, pénteken pedig már az elődöntők következnek, míg a hétvégén az éremcsaták jönnek.

  • Australian Open, minden nap az Eurosport csatornáin
  • Kézilabda világbajnokság, minden nap az M4 Sporton

 

Te melyik meccset vagy eseményt várod a legjobban a hét első felében?