Sportfogadás

Értékes piacok és egy új promóció jelent meg a bet365 kínálatában

megosztom

Most már kedvünkre tologathatjuk a határokat a teniszfogadásoknál a bet365-ön, illetve akkor sem kell bosszankodnunk, ha a játékosunk 2-0-ról kap ki.

A bet365 fogadóiroda a világ egyik legszélesebb sportfogadási kínálatával rendelkezik, azonban a tenisz sportág szerelmeseinek lehetett egy kis hiányérzetük. Két fontos piac, az alternatív hendikepek és az alternatív over/under határok ugyanis eddig nem szerepeltek az iroda kínálatában, azok kizárólag az élő piacokon voltak elérhetőek. Az Australian Open alatt azonban megjelentek ezek a piacok a bet365-nél, így kedvünkre tologathatjuk az over/under határt vagy éppen szűkebbre vagy nagyobbra vehetjük a hendikepet. 
 


Nem csak az új piacok miatt éri meg a    -öt választani az Australian Open alatt. Ismerős az érzés, amikor a játékosod 2-0-s szettelőnyből, gyakorlatilag megnyert meccset veszít el? Most nem kell majd emiatt bosszankodnod, ugyanis a bet365 a korai kifizetés ajánlatának köszönhetően már 2-0-nál jóváírja a nyereményt.

Egészen pontosan így szól az iroda ajánlata:

  • Tegyen egy mérkőzés előtti egyszeri fogadást a Megnyeri a mérkőzést piacon bármely férfi egyéni Ausztrál Open mérkőzésre.
  • A fogadását idő előtt nyertesként rendezzük, ha a játékosa 2 szettes előnybe kerül, még akkor is, ha a másik játékos megfordítja a mérkőzést.

Érdemes tehát regisztrálni az irodába, hiszen szakértőink és tippmestereink is előszeretettel használják ki a bukméker nyújtotta lehetőségeket!

bet365

 

megosztom