Francia foci

Bankot lehet robbantani a Monaco meglepetésgyőzelmével

megosztom

Az Olympique Marseille teljesen szétesett csapat benyomását kelti, így a gyengécske Monaco előtt nagy esély áll.

Egy Marseille - Monaco mérkőzés mindig rangadó, függetlenül a csapatok táblázaton elfoglalt aktuális helyezésétől. Hiába fut pocsék gyenge szezont a Monaco, mindenki úgy kalkulál, hogy szezon végére biztos bennmaradó helyre futnak be a hercegségbeliek, míg az OM a dobogóért szeretne versenyben maradni.

Csakhogy a kék-fehérek egészen borzasztó spirálba kerültek, ami egyben jelzi, hogy valami nincs rendben a csapat körül. A Marseille hét tétmérkőzés óta képtelen győzelmet aratni, egy héttel ezelőtt a harmadosztályú Andrezieux ellen sima 2-0-s vereséget szenvedett a kupában, pedig finoman szólva sem tartalékos felállásban léptek pályára.

A Thierry Henry dirigálta Monaco már két tétmeccset is játszott januárban és a Ligakupában és a kupában is sikerrel vette az akadályt. Ez mindenképpen bizakodásra adhat okot a számukra, így érthetően nem feltartott kézzel lépnek majd pályára a Velodrome-ban sem.

[2774098] 2019-01-13 21:00:00 Marseille - Monacox;5

Ahogy a fenti táblázatból is látható, az elmúlt időszakban erre a párharcra a gólfesztivál volt a jellemző. Ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen a Monaco Jardem irányítása alatt a kontinens egyik legszebb támadófociját játszotta.

Ebből kifolyólag eshetett meg, hogy a bukiknál egészen magas over/under határt húztak meg a meccsre, igaz a piac folyamatosan korrigálja az oddsmesterek szorzóit.

A 2.5 gólos határt figyelembe véve a Marseille overes, a Monaco viszont inkább underes csapat volt az őszi szezon második felében.

Ami a háromesélyes oddsokat illeti, természetesen az OM óriási favorit. A Monaco keretében továbbra is 10 (!) meghatározó ember bajlódik sérüléssel, az orosz Golovin pedig eltiltott, így Henrynak ezúttal is gondot okozhat az ideális felállás megtalálása.

1x2     
Marseille Döntetlen Monaco
1.57 4.00 6.00

Mire érdemes fogadni?

A Monaco számára az eredményesség az elsődleges szempontból, avagy pontokat kell szereznie bármi áron. A Marseille számára is jól jönne egy győzelem, de jelen állás szerint komoly gondokkal küszködik a gárda.

A motiváció terén mi inkább a Monacót látjuk erősebbnek jelen pillanatban, így a sima mérkőzés vízióját itt most elvetnénk.

 

  • Monaco +1 (AH)@1.93    
     
  • Gólok száma 3.5 alatt@1.50    
[2774098] 2019-01-13 21:00:00 Marseille - Monacox;
bet365

 

megosztom