Francia Ligakupa

Nem meglepő fogadással profitálnánk Neymarék meccsén

megosztom

A francia ligakupa negyeddöntőjében Dávid és Góliát, azaz a PSG és a Guingamp csap össze.

Kedden a Lyon nem kis meglepetésre alulmaradt a Strasbourggal szemben a francia ligakupában, szerdán este pedig eldől, hogy melyik három csapat csatlakozik hozzá elődöntős küzdelmekre. 21:05-től a PSG a Guingampot fogadja és a szorzók alapján látható, hogy világszenzációra lenne szükség ahhoz, hogy a vendégek jussanak a legjobb négybe.

1x2     
PSG Döntetlen Guingamp
1.10 9.00 21.00

A felállásokról egyelőre nem sokat tudunk, Thomas Tuchel azonban elmondta a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón, hogy Kimpembét leszámítva minden játékosa bevethető. A kezdőről azonban csak szerda este dönt majd, ám bárkit is nevezzen, óriási favoritok lesznek fiai.

Tuchel még nem döntötte el, hogy pihenteti-e sztárjait. fotó: archív

A német mester az ellenféllel kapcsolatban tisztelettudóan nyilatkozott. "A Guingampnál történt változások, köztük az edzőváltás jót tett a csapatnak. Nehéz meccsre számítunk, hiszen elég fegyelmezetten futballoznak. Tele vannak gyors, 1-1-ben erős játékosokkal,

fontos lesz, hogy tartsuk a formációnkat - magabiztosan kell játszanunk és persze be kell húznunk a meccset.

 

Paris Saint Germain#france-paris_saint_germain#5

Az utóbbi meccseket elnézve feltűnik, hogy a Guingamp is felszálló ágban van, ami a valóban a nemrégiben kinevezett új mesternek, Jocelyn Gourvennec-nek az érdeme. Az év vége felé hat nyeretlen meccset három siker követett, ám a slamasztikából még közel sem kerültek ki, hiszen a bajnokságban még mindig tökutolsó a csapat.

Bár legutóbbi összecsapásukon a Coupe de France-ban négyet vágtak alsóbb osztályos ellenfelüknek, annyira nem jellemző rájuk az élesség, hiszen bőven kevesebb, mint egy gól/meccs az átlaguk. Mindemellett ők lövik a legkevesebb gólt idegenben és a túráik felén nem sikerült feliratkozniuk az eredményjelzőre.

Mindent összevetve szerdán aligha teremhet babér a nyugat-francia kiscsapatnak, de még azt sem gondolnánk, hogy meg tudják cibálni az oroszlán bajszát. Mivel azonban azt sem lehet tudni, hogy mennyire teszi oda magát a PSG, így az alábbi tippel próbálunk profitálni a meccsből.

 

  • PSG + mindkét csapat szerez gólt - nem @1.72    

 

[2949349] 2019-01-09 21:05:00 Paris Saint Germain - Guingampx;
megosztom