Darts

Ezzel a két biztonsági szett overrel könnyű pénz üti a markunkat?

 • Cesc18
megosztom

Két kiemelt dartsos, Chris Ladman és Gary Robson is megszenvedhet a továbbjutásért a BDO darts-vb keddi játéknapján.

A 2019-es BDO világbajnokság negyedik játéknapján hat névvel bővül a férfiak versenyében a legjobb 16 mezőnye és ezzel ki is alakulnak a nyolcaddöntős párosítások. Az esti szakasz nyitómeccsén lép tábla elé a topfavoritnak tartott Glen Durrant, ellenfele pedig az új-zélandi Mark McGrath lesz. Ez a meccs erősen 3-0 szagú, nem úgy, mint az utána lévő kettő, amelyeken a továbbjutókat sem egyszerű megtippelni. 

Érdekes például, hogy a 10. kiemelt Chris Landman és Kyle McKinstry összecsapásán utóbbi, tehát a nem kiemelt játékos a mérkőzés favoritja. Pedig Landmannel egy év alatt elég nagyot fordult a világ. Amíg az előző kiírásban még csak az előselejtezőben kapott helyet, addig most a 10. kiemelés elég nagy előrelépés. Ezt nagyban köszönheti annak, hogy 2018-ban elég sok versenyen indult és ezeken többször eljutott a negyeddöntőbe vagy tovább. Igazán kiemelkedő eredménye viszont nem volt, ellentétben McKinstry-vel, aki például behúzta az England Opent. 

Az északírben van talán a nagyobb potenciál, de mindketten kevés világbajnoki rutinnal rendelkeznek és igazán nagy különbség nincs is köztük, így mindenféleképpen váratlan eredménynek számítana, ha bármelyikük 3-0 arányban tudná legyőzni a másikat. 

Gary Robson a mezőny egyik legendája. - Fotó: BDO

Ha már a rutin és a tapasztalat szóba került, a nap zárómeccsén színpadra lépő Gary Robsonnál ezekkel nincs probléma. Az 51 éves angol dartsos 17. világbajnoki szereplésére készül, míg a BDO-s karrierje lassan negyedévszázada kezdődött. 

Nem volt kiemelkedő Robson 2018-as szezonja és Lakeside-ban is 2011 óta nem tudott igazán messzire jutni. Az 1.61-es szorzója mutatja, hogy már az első körben sem számít toronymagas favoritnak a selejtezős David Cameron ellen. A kanadai dartsos hatodik világbajnokságán vesz részt és egy kifejezetten kellemetlen ellenfélnek számít. Többször megmutatta már, hogy nem lehet félvállról venni. 

Jól kezdett tegnap Cameron, a nála esélyesebbnek tartott Andy Hamiltont tudta 3-0-ra legyőzni. Minimum egy szettre jó lehet Robson ellen is.

hatharom.com
Chris Landman-Kyle McKinstry 3.5 szett felett
Gary Robson-David Cameron 3.5 szett felett
1.81 @    
Fogadási határidő: 21:45
bet365

 

 • Pro
  MoneyMaker
  2019. január 8., Kedd 08:32
  • Ország:Nemzetközi
  • Fogadás típusa:Kétesély
  • Tipp:Scott Baker nyer
  • Odds:1.93
  • Eddig éri meg:1.85
  • Tét:4
  • INDOKLÁS:

   Montgomery egy nagyon rutinos játékos, de az előző három világbajnokságon egyaránt az első körben kiesett, szóval nem túl szép emlékekkel tér vissza Lakeside-ba. Ráadásul a 2018-as szezon alapján a formája sem túl fényes. Baker viszont szépen fejlődik, két versenyt is nyerni tudott és egy-egy rangosabb tornáról is van kiemelkedő eredménye. Montgomeryt tavaly a BDO International Openen legyőzte és szerintem most is jobbnak bizonyul majd a skótnál.

  • Eredmény:

   0-3

  • kimenetel
   Nyereség
  • 3.72
megosztom